S: En bra dag

Har suttit ute idag på vår uteplats. Eddie var med ute också. Jag hade honom kopplad såklart, men kommer bli skönt att kunna ha honom lös när vi fått upp nät. Han spanade på en katt och skällde på en liten svart hundkompis som gick förbi. Moa joinade ute i solen när hon kom hem efter pluggandet. Sedan blev det en promenad uppe vid Frödingshöjd och campus. När vi kom hem var det Kalle och chokladfabriken på tv, vilken bra film!! Gillade den i och för sig ännu mer första gången jag såg den, men den är helt okej andra gången också. En perfekt film att se nu när vi har slutat äta godis. Chokladen flödar i filmen, smält choklad, mmmm... Nej, har faktiskt inte varit sugen på godis alls idag. Vi har frukt ifall vi blir sugna, fruktsallad är aldrig fel.

Har precis kollat på Robinson. Jävlar vad magra Rafael och han datanörden Erik har blivit! Rafael är helt insjunken i ansiktet (han är lite lik Starvin Marvin i SouthPark faktiskt) och Erik ser ut som ett afrikabarn med skitstort huvud och pinnsmal kropp med benknotor som sticker ut.
Föreslog för Moa att vi skulle börja med en Robinsondiet, alltså att vi skulle leva av det naturen har att erbjuda. Bark, rötter, kottar och granbarr och sånt. Vi lär bli riktigt härligt magra och knotiga tills sommaren.

Hon tyckte inte att det var en bra idé. Konstigt.


Få den där sexiga Robinsonkroppen du också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0