S: I´m back!

Har en bloggpaus som ni märkt. Hinner inte blogga nåt för vi gör en massa saker hela tiden. Jobbar till sex, sen efter det spelar vi boule eller kubb eller glor på film. Har haft en bra helg! Hade fest här hemma igår, sedan blev det Olssons brygga. Sov inte hemma i natt =) Idag har vi käkat världens godaste amerikanska pancakes med maple syrup. Förjävla gött! Vi har även slappat lite på beachen i Hungvik, och käkat Kocki-mat, tagit en två timmars siesta och nu ikväll har vi spelat boule med Lasse, Hugo och Mikael. Det är varmt som i helvetet överallt men lite skönare ute än inne just nu i alla fall. Kollade vädret på yr.no, i natt blir det som kallast 18 grader. När jag går till jobbet vid nio kommer det vara 24 grader redan och strålande sol. Svettvarning! Är så glad att vi har AC på jobbet, härliga 22 grader!

Nu blir det en dusch och sen ett försök att sova. Jobb måndag, tisdag och onsdag, sedan är det FESTIVAL!!!! Depeche Mode, Hoffmeistro, Mando Diao, Anna Ternheim, Fleet Foxes!!! Åhhh vad jag längtar!

M: Söndag

Inget nytt har hänt. Det är fruktansvärt varmt och jag orkar inte göra någonting. Imorgon ska jag börja jobba, det är väl lika bra ,får inte gjort så mycket annat ändå.

Syster är här och hon och mamma har färgat håret, jag såg på.

Nu sitter jag och mamma i soffan och väntar på att Pushing Daisies (vår nya favorit serie) ska börja. Just nu går det ett fantastisk program,  The diets that time forgot, otroligt dåligt, det verkar vara 20-tals tema idag.

Over and out



Pucshing Daisies

Kl 19:00
Kanal

M: Storstadsliv

Stockholm har många fördelar, många bussar som sällan funkar, 7-eleven är överallt förutom när man verkligen behöver en, då är dom borta och andra saker, Men det garanterat bästa är att man kan gå in på internet och betställa mat hem.
Ja det är sant, man fyller i vad man ska ha och sen nästa dag så kommer den och ringer på dörren, otroligt käckt.

Undrar om denna fantastiska shopping någonsin kommer att komma till Karlstad?



Lyckliga matkassar som fått ett nytt hem



M: Jobb

Nu är det färdigt och klart.
Jag får jobba i sommar!
Lilla jag ska vara kock ute på Ekerö, långt bort men dock ett jobb.
Jag har mamma som konsult så det känns tryggt. 
Det var ett tag sen jag var i ett kök. Ett "professionellt" sådant iallafall.

Så nu har jag bara en veckas semester kvar sen börjar allvaret.






M: Mario

Var hos syster idag.Syster drog med mig på hitta badstranden utflykt.Vi hittade den, vi satt ner på en filt och åt jordgubbar. Denna utflykt va endast en ursäkt för att vi skulle kunna sitta inne resten av dagen och spela Mario Galaxy. Det mycket underhållande, vi spelade i många många timmar.


Anna dödade detta hemska monster
Nu blev ni imponerade kan jag tänka mig


Jag beklagar att jag inte skriver om något mer spännande, men det händer inte så mycket att skriva om.


 


S: Bloggtorka

Har inte tid eller lust att blogga just nu! Återkommer när fantasin kommit tillbaks. Min kamera är fortfarande hos Peter så jag har inga roliga bilder att bjuda på heller.

Nu blir det kvällen, jobbar i morrn.

Hejs

S: Jonas gästbloggar

 When I flew in to Amsterdam I thaught there was going to be maurijuana at the airport but then I got there and I heard they might be getting rid of all the pot in Amsterdam so everyone should go there before they lose it. Support this beautiful city.

S: Besök!!

Nu är han här!! Jag blev hämtad på jobbet av Anna, Kristian och Jonas. Jonas hade med två kanadensiska flaggor som Kristian satte fram på sidorutorna på bilen, som på en diplomatbil. Gissa om folk stirrade när vi tog raggen genom Arvika!
Vi har grillat i Solvik, Kristians mamma hade bunkrat upp kött för ett helt fotbollslag. Sååå himla gött! Och jordgubbspaj till efterrätt, gissa om jag blev mätt. Är mätt fortfarande.

Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Jonas slocknade efter ungefär två minuter i soffan. Han är trött stackaren, har inte sovit på över ett dygn. Jag är också trött, all excitement har tagit ut sin rätt! I morrn ska jag jobba medan de andra ska ha lyxfrukost med pancakes och maple syrup, och sen göra massa skojsiga saker hela dagen. Just nu suger det att vara fattig student! Men men, hinner ju umgås lite på kvällarna, och helgerna.

Natti natti

Är nu hemma hos mamma och äter l

0-6d84f47edf7184793c13dbb0aa1a208d.png

Kolla varifrån!

Är nu hemma hos mamma och äter lunch. Eddie ligger i solen och njuter. Precis i detta nu står Anna och Kristian på flygplatsen och väntar på Jonas flyg från Amsterdam. Det ska bli så kul att träffa honom igen!


M: Så var man gammal

Nu när jag börja bli till åren kommen får jag väl börja med sånt gamla människor gör. Knypplin, mata svanar och andra djur, locka håret på pyttesmå spolar, skaffa en liten töntig hund ( kanske kan göra Eddie lite töntig till hösten, rutig överrock gör nog susen) ja det finns säkert en massa mer.

Skulle titta på segelbåtar igår (Volvo ocean race) men alla båterna hade seglat bort och kvar var en massa turister som vad det verkade som tävlade i och vara mest ivägen. Jag och mamma gick vidare genom stan och sen hem.


Fick tårta och blommor när jag kom hem, mycket trevligt, sen fick jag stryk i MIG av mamma och Anna, man tycker att dom kunde låta mig vinna när jag fyllde år och allt. Men icke!!!

Kameran var med också, första gången i stora världen.



Båt



Ungdomar som tjänar pengar trots finanskris



Här var det ovanligt rent och fint



Jordgubbstårta (jordgubbarna hade dött, blev mandariner och nonstop istället)



Ja ni vet



Jag och blomman

S: Söndag

Idag har varit en bra dag! Vaknade med huvudvärk efter gårdagens vindrickande men det var lätt avhjälpt med en treo. Gårdagen ja, en helt okej utekväll! Fick ju se Dregen utan tröja, lätt värt 180 spänn...tog massa kort men min kamera är ute på vift så jag kan tyvärr inte dela upplevelsen mer er just nu. Men så fort kameran är i rätta händer så!

Ingen har väl undgått att märka det härliga solskenet som väderguden bjöd på idag. En perfekt dag för boule! Vi spelade nere i stadsparken, min syster, jag, och Kristian och Micke. Först körde vi en provomgång, killar mot tjejer, och jag minns inte riktigt hur det slutade...men andra matchen däremot, då var det jag och Micke mot Anna och Kristian. Motståndarlaget gav järnet direkt och ledde helt plötsligt med 10-0. ALLA trodde vi var uträknade...men så började vi spela helt briljant, briljant I tell you! 10-0 blev 10-4, 10-8 och när spänningen var som allra störst drog vi förbi och vann! Segerlyckan var total. Förlorarna ville ha revansch så spelade tog en match till. Ja, det var väl allt jag hade att berätta om dagens boulespel. Tror inte jag glömt några viktiga detaljer.

Nu ikväll har vi haft movienight med tillhörande pizza. Vi såg Hot Rod, lätt en av de coolaste filmerna jag sett! Kristian skrattade typ hela tiden så bara det var underhållande. Jag ville även se Superbad men det ville inte de andra. Vi sparar den till en annan kväll.

Och VET NI vad som händer i morrn? Jonas Boger, världens roligaste människa, landar på Gardermoen kl 14.25!! Så när jag slutar jobbet får jag träffa honom igen! Som jag har saknat honom. Livet kändes helt plötsligt pissigt, grått och trist där i slutet av juli förra året när han åkte hem igen. Nu kommer han hit igen och förgyller vår tillvaro under fyra veckor! I like!!!

Bjuder på ett klipp från filmen:

 

Cool beans!!

S: Idag är ingen vanlig dag

För idag är det Moas födelsedag!!! Denna blonda tjej som jag träffade när vi var blott 13 år. Vi blev bästisar och roade oss med att försöka spela upp ringsignalerna exakt samtidigt på min och hennes mammas Bosch mobiltelefon medan vi snackade i telefon. Vi åkte till Arvika och köpte blondering som vi hade i Moas långa, tjocka oförstörda hår. Vi hade fjortisfyllor i Årjäng.

Efter nian hade vi ingen kontakt alls, fram tills för knappt ett år sedan när jag fann min forna bästis på facebook. Nu bor vi ihop, jag, Moa och Eddie.
Moa, denna bystiga blondin som älskar engelsk kungahistoria och är en expert på att försova sig. Hon som direkt tog Eddie till sitt hjärta och många helger har passat honom under mina Arvikaturer. Hon som om det är möjligt har precis lika dålig karaktär som mig vad gäller sötsaker. Hon som tog hand om min tvätt hela vårterminen.

Grattis Moa! Nu är du också bara ett år från att vara vuxen!


S: Midsommar hos Peter

Igår var vi hos Peter, vi var ett litet men glatt gäng. Eller glatt, syrran lider av ischias och har ont för att både sitta och stå, så hon stod större delen av kvällen men hon försökte hålla humöret uppe ändå. Vi drack min supergoda fördrink, lagade mat (eller kokade potatis och öppnade några sillburkar), och jag och syster fixade efterrätten. Blev så himla mätt av maten och dessert så jag orkade inte dricka nåt nämnvärt efteråt, men Peter och Erik är så underhållande att man inte ens behöver vara full för att ha roligt! Grannen Micke kom över också, med sin fina hund Tyson. Även långe förkylde Kristian kom och joinade oss, helt nykter. Vi lyssnade på musik och såg på you tube-klipp. Erik spelade Fleet Foxes för mig, så himla bra! Flerstämmig musik är inte så ofta man hör. Men bra var det! De kommer ju på festivalen och jag känner redan nu vilken höjdarspelning det kommer bli: (förhoppningsvis) ljumma sommarvindar, skön stämning, lite lagomt lullig och himlans bra musik till det!! Oj oj oj, vad jag längtar. Elva dagar kvar nu!!

Åter till midsommar, vi tog en tidig kväll för Kristian skulle åka hem vid tolv och Anna som knappt orkade gå hoppade mer än gärna på så hon slapp promenera hem. Jag följde också med, för jag var förvånansvärt trött fast jag inte gjort ett skvatt på dagen.

Här kommer lite pics:


Nylockat hår!


Supergod hallondrink som jag fixade med hjälp av en bunke, elvisp, hallonsorbet och bubbel.
 

Färskpotatis: check.


Gräddfil med gräslök: check.


Nubbe: check.


Efterrätt med jordgubbar: check.


Två glada grabbar i köket.


Jag låter ingen vaniljvisp gå till spillo.


Kristian och Peter håller på med mysko grejer under bordet.


När vi väl kom hem och jag skulle gå och lägga mig var min kudde upptagen av en liten Eddie. Tur att jag har en såpass bred säng att vi båda får plats!
 

Det var allt folk. Ikväll blir det förfest här hemma och sen bryggan. Ska hoppa i duschen så fort syster är klar. Hoppas det inte regnar sen!

Hejs

M: Födelsedags helg forts..

Idag fick jag en kamera! Så nu kan jag dokumentera allt jag gör. Bra va! Ska snart i väg till farmor och farfar och äta lunch. Ja annars händer det inte mycket. Är glad att jag inte är bakfull.





Kamera
Nikon
Tack Mamma Pappa och Syster

S: Midsommar

Nu är det snart dags att dra på midsommarfest hos Peter. Syrran har lockat mitt hår dagen till ära. Klädseln är väl inte så somrig direkt, jeans och linne, kofta och jacka.

Ha en trevlig kväll alla, både ni som jobbar och ni som festar. Själv hoppas jag på en relativt lugn och trevlig kväll. Vi blir inte så många så vi tar med Trivial Pursuit, mitt favvospel! Inte så lätt att vinna över Erik dock, han kan varenda sport- och musikfråga.

Bjuder på en pastalåt:



M: Födelsedags helg

Hipp hipp för mig.

Alla andra är idag ute och super skallen av sig. Jag däremot är hemma med mamma och pappa (tänk vad bra jag kommer må imorgon)
Laxburgare och rostad färskpotatis står på menyn.

Imorgon blir det en tur till farmor och farfar och firar lite till.

Sen är det söndag, dagen D då blir jag gammal.



Årets näst första present
Fick ju presenter av Christin och Emma innan jag åkte

S: Ingen nyhet...




S: Långhelg!

Kära helg efter en arbetsvecka, som jag har saknat dig!

Eftersom jag är Richardsons största gottegris tog jag på mig uppgiften att fixa eftermiddagsfika. Gick över till Ica och trängdes med halva Arvikas befolkning i tjugo minuter, och köpte marängtårtbottnar, vaniljvisp, daim och jordgubbar. På arbetstid såklart. Vispade vaniljvisp, snoppade (haha, vilket roligt ord!!!) jordgubbar och slängde ihop en tårta. På arbetstid. Sedan fikade jag och Maria. På arbetstid! =) Här ser ni denna vackra skapelse:


Gött var det! Det kan Anna intyga för hon kom in på jobbet fem minuter innan stängning och fick sig en bit.


I kväll har vi och Kristian käkat tacos och sett på tv. Meningen var att det skulle bli filmvisning också, filmen Superbad på min begäran, men syster fick plötsligt djävulskt ont i magen och fick lägga sig och vila. Hon var helt blek i ansiktet, vit på läpparna och kallsvettades. Nu mår hon bättre, men har gått och lagt sig för att vara piggare och fit for fight i morrn. Vi avbröt filmkvällen och Kristian gick hem till sig.

Har ni sett vad det ska bli för väder till veckan?? Om inte, kolla in här. Jävlar vad jag är avundsjuk och bitter. Medan syster, Kristian och Jonas roar sig kungligt och säkert steker sig i solen kommer jag stå innanför en kassadisk och svettas, blek som en alvedon. Men, när jag är färdigutbildad och har fått jobb (om en sisådär 3 år), DÅ ska jag också ha semester igen! Och tjäna fett mycket mer än er!!

I morrn blir det midsommarfest hos Peter, med Erik, Camilla och Sara och kanske nån mer. Kommer nog ta det ganska lugnt tror jag, lägger mer krut på Backyard Babies på lördag. Jag ska fixa en fördrink till alla i morrn tänkte jag! Fann ett recept i Leilas kokbok, på en mousserande hallondrink. Man mixar två matskedar hallonsorbet med lite bubbligt vin eller champagne, jag ska ta en flaska spansk Cava som jag fick av tjejerna i födelsedagspresent. Häll upp i champagneglas och fyll på med bubbel ända upp. Visst låter det gott!



Nu ska jag glo lite mer på tv, sen blir det sängen. Är otroligt trött så det ska bli skönt att sova länge i morrn!

Fridens liljor.

S: Varning för hemska bilder

Jag och syrran har gjort såna där girlie stuff och lagt en varsinn ansiktsmask! Syrran fann nån ny sort på H&M, en färdig mask som man bara lägger på ansiktet (för er som inte är så bevandrade i ansiktsmaskdjungeln kan jag tala om att det vanligtvis är en flytande kräm eller gele man kletar på, som endera ska tvättas bort eller dras bort efter att den stelnat). Masken är ju såklart en one size, men denna måste vara gjord för elefantmannen eller nåt, så abnormt stor som den var. Det var som en tunn, blöt och sladdrig trasa. Jag skrattade så jag skakade och inte fick luft när vi tog kort på oss själva! Se på bilderna så fattar ni varför.... (har skrattat som ett fån för varje bild jag lagt upp nu, syrran tycker jag är konstig tror jag. Är övertrött kanske)


Energi till syster, lugnande till mig.


Hjääälp!! Jason från Fredag den 13-filmerna!!!


Ehhh, ja ni ser själva...


Syrran skulle lätt platsa i en skräckis med den blicken...


Här håller jag på att bryta ihop


Bleker tänderna samtidigt, så jag har en tunn gelestrip på tänderna...i övrigt har jag inga kommentarer.


Hahahahahahaha!!!

S: Work work

Saknar min Eddie! Han är på semester hos mamma och stannar tills i morrn. Kommer kännas tomt i sängen i natt, när jag får hela 80 centimeters bredd alldeles själv!

Bara en dag kvar till långhelg! Måste säga att jag uppskattar helgerna så himla mycket mer när jag jobbar. Skönt med en mjukstart på jobbet i alla fall. Idag var en mycket lugn dag. Känns nästan som att jag har det oförskämt bra när jag kan stå och prata skit med Janne och dricka espresso på arbetstid och lönen trillar in, helt utan ansträngning. Trivs jättebra med att jobba i affär. Jag träffar så mycket roligt folk! Vi har en skön jargong och skämtar med alla kunder. Det uppskattas tror jag, i alla fall av oss som jobbar! =) Ibland kan det gå fel, försökte sälja en perkolator till en gammal gubbe och kallade hans gamla för en stenåldersmaskin. Då blev han sur och gick ut!

Får höra så mycket roliga historier, mest av Janne. Som när gammelchefen fick ett par kunder som var helt döva. Han skrek till dem, på engelska: "GO HOME!!! COME BACK LATER!!!". Eller när en kund kollade på en svart avlång pryl på hyllan och frågade Janne vad det var. "En massageapparat" svarade han ogenerat (det var en elektrisk vinöppnare). Eller back in the days när de sålde Thorn-prylar på Richardsons kom det in en kund som skulle reklamera sin bärbara telefon för att det inte gick att svara i den. Det  var fjärren till tv:n han hade med... Eller när en gubbe öppnade ett kylskåp och argt frågade "vart stoppar man in veden??" Och jag, jag har lyckats få en kund att gråta inne i affären. Bra gjort!

Nej, nog med romatiserande om mitt jobb. Dags att koka korv! Blir korv med bröd ikväll. Syrran kommer hem om 10 min, säkert överlycklig över att ha semester!!

Hejs hejs

S: Ett pliktskyldigt och fantasilöst inlägg

Gick till mamma i morse, gjorde en tidsstudie för att se hur lång tid det tar härifrån Jakobsgatan bort till Fågelsången. 23 min, inklusive Eddies nosande överallt, kissande på varenda grej som sticker upp mer än 2 cm över marken och en bajspaus. Eddie hade bajspaus alltså, inte jag.
Sen gick jag till jobbet. Det var skoj idag med, träffade en kund som tydligen saknat mig och som frågade om jag hade sommarlov och hur jag trivdes i skolan och vad jag läste för nåt och en himla massa. Kul att de märker nån skillnad när man inte är där!

Nu har jag precis färgat håret, välbehövligt för jag hade en dryg centimeters utväxt. Nu är jag nästan svart i håret igen! Det är som de säger: once you go black you never go back! =)

Om mindre än en vecka kommer Jonas "SpillyMcSpilster" Boger!!! Ska tvinga honom att gästblogga. Hoppas han är lika rolig i skrift som han är live. Stavar som en kratta gör han i alla fall!

I morrn jobbar syrran sista dagen innan semestern...måste säga att jag är lite avis, mest för att hon är ledig under hela Jonas besök. Kommer inte kunna vara med på allt skoj i år. Men men, det blir ju så när man pluggar, får inte en krona nånstans i från så jag måste jobba. Räkningarna trillar in ändå! Tur att jag har ett jobb jag trivs med i alla fall, det är liksom aldrig jobbigt att gå dit. Det är nog inte alla som känner så antar jag. 



M: Sysselsättningsbrist

Ja.... vad ska man göra? Det är fint väder (sol) fast lite väl kallt och blåsigt.
Borde ut och motionera mig, men jag gick från syster in til Kungsholmen, det känns som om det räcker.

Igår var jag och syster på jakt efter ett Wii. Det var inte helt lätt, priserna skillde sig väldigt. Men till slut blev det Siba.

Jag har aldrig förstått varför folk är helt galna i det där spelet, men nu förstår jag. Det är nog det roligaste jag gjort (TV-spelsmässigt).



Jag boxas



Anna packar upp och kopplar ihop






M: Dagens ungdom

Jag är mållös.
Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag satt på tunnelbanan på väg hem
Mittemot mig sitter en liten tjej, typ 9-10 år
Men hon är mycket hippare och coolare än
mig, det säger ju inte så mycket men ändå.

Jag tänkte inte på henne så väldigt mycket först
men sen tar upp telefonen och ringer till nån
Hon ska tydligen träffa någon men vet inte vart än.
Men grejen var att hon lät som om hon var typ 30 år 
och skulle boka ett möte med en viktig kund. 

Sen började hon plocka ur sin väska
(med väldigt tjusiga naglar)
på ett konstigt pimpernett sett.

När jag var i den åldern tyckte jag att
My little pony was the shit, men tydligen
så ska man nu vara 30 år redan på lågstadiet.

Jag vill men att det var bättre förr









 

S: Första arbetsdagen sedan 13 januari

Så var man inne i ekorrhjulet igen. Konstigt hur snabbt man kommer in i jobbet igen! Men det har faktiskt varit riktigt roligt att jobba idag. Har saknat mina arbetskamrater, lunchen och fikapauserna. Trivs som fisken i vattnet när jag får hjälpa folk med deras små och stora problem! Idag har jag sålt några diskmaskiner, en spis, en kylfrys, snackat vinkylskåp på engelska med en tysk, snackat kiss och bajs med två potentiella separettkunder...ingen dag är den andra lik!! Dagen flög i väg. Härligt. Har dock lite ont i fötterna.

Sov asdåligt inatt, känns som jag bara halvslumrat hela natten. Kan ha varit jobbångest kanske. Gick upp kl sju och gjorde scones till min och syrrans lyxfrukost. Det kom två grabbar från Peab som skulle byta fönster i lägenheten så vi vågade inte ligga kvar i sängen. Eddie sprang hela tiden fram till han stackaren som var på insidan och visade upp sina leksaker, åt skräp som trillat ner på golvet, och skällde på han i skyliften på utsidan fönstret. Syrran körde mig och Eddie till mammas place halv nio när hon drog till jobbet, hade ingen lust att sitta här och uggla medan de två grejade. Jag fick sitta och uggla i lugn och ro hemma hos mamma i stället en stund innan jag drog ner till Richardsons.

Känner redan nu att det inte kommer bli så mycket bloggande för mig under sommaren, inte under veckorna när jag jobbar i alla fall. Gör ju liksom inget mer än jobbar på hela dagen, och även om jag är en ganska fantasifull skrivare finns det gränser för hur mycket jag kan snitsa till en text om en helt vanlig arbetsdag. Dessutom är man ju lite sleten när man kommer hem.

Oj oj, tiden flyger iväg! Dags att börja med maten, syster kommer hem om 20 min.

Hejs

M: Hej världen

Idag ska jag få komma ut i den riktiga världen, det ska bli så spännande. Jag ska möta syster på Drottninggatan för hon ska shoppa loss, eller någont. Sen ska jag... ja jag vet inte det märks.

Nu ska jag innan jag går, handla mat åt min stackars moder som fortfarande ser ut som Don Corelone.


Over and out


M: I brist på annat

Jag har inte gjort ett skit idag. Förutom att jag har rökt, ätit mat och choklad.
Mitt sociala liv har bestått av Facebook och MSN, väldigt modernt av mig.
Jo eftersom mamma är nästan död (tanden) så har jag köpt en födelsedagspresent till mig själv (jag får en kamera) .

Har ställt in Arvikafetivalen, orkar helt enkelt inte (dyrt blir det också). Får hålla mig här i Stockholm, det är dyrt nog. Gud vad snål jag låter, men som dom säger "den som spar han har".

Imorgon ska jag ut i världen så det kanske blir liter roligare bloggning då.

Over and out



Här ser vi

Sallad gjord på:
Isbergsallad
Gurka
Tomat
Majs

Mat:
Kyckling
Morot
Squash

och

Yogurt

God natt och sov gott


S: Sunny sunday

Idag skiner solen! Eller gjorde i alla fall, var nyss ute med Eddie och då var det mulet.
Sov länge idag, sedan blev det en promenad i styckåsskogen med vilddjuret. Det är så himla fint och mysigt där uppe, speciellt när solen skiner som den gjorde idag. Hade kameran med och tog en massa kort.
Sedan blev det några omgångar boule i stadsparken med Kristian och Micke. Jag inledde helt strålande, och ledde stort ett tag. Sedan kom verkligheten i kapp och mitt briljanta spel försvann. Kom tvåa första omgången, sist andra. Spelade en tredje ooch sista efter att Micke åkt, och då vann Kristian med 13-8 eller nåt. Kristian är ohotad boulemästare. Jaja, man kan inte vara bäst på allt! (Så säger bara en förlorare, jag vet. Men jag är ju en förlorare idag.)

I morrn börjar jag jobba. Eftersom jag ska promenera Eddie bort till Fågelsången och lämna honom där innan jobbet får jag nog gå kvart i nio. Det blir mycket promenixande den här sommaren! 45 min promenad innan jobbet, typ 30 min på lunchen, och 45 min hem. Och så står och går jag hela dagen på jobbet också. Blir nyttigt för mig det, kanske blir av med några sambokilon som smugit sig på sedan jag och Moa flyttade ihop!

Här kommer lite bilder:


Eddie hittar så mycket att nosa på så han kommer på efterkälken


Mitt i fästinggräset


Här hade han trasslat in sig med kopplet mellan tre träd.


Sol!!


Och en bild på hundägarinnan

M: Måste ut i världen

Det regnar idag med. Jag tänkte att jag gå ut och göra något ute, men regnet bara öser ner, så jag sitter här och tittar ut på världen genom ett fönster. Det är mycket troligt att jag kommer bli galen. Jag får väl trots vädret och gå ut i alla fall. Fast det får nog bli lite senare, det kanske slutar regna.

Nu ska jag se vad comhem har att erbjuda idag.

Over and out


S: Kvällspromenad

Nu har vi nyss kommit hem från en kvällspromenad på stan. Vi gick ner till bryggan och lyssnade på Môra Per och kollade på slagsmål. En antagligen väldigt överförfriskad person med kasst ölsinne blev aggressiv och försökte skalla en ordningsvakt, när det stod två poliser och två ordningsvakter runt honom. Inte så smart, de tryckte ner honom i marken och satte handbojor på honom, men han lugnade sig inte utan klängde sig fast med benen runt en av polisernas ben när de skulle dra iväg med honom...underhållning på hög nivå! Mycket folk var det där nere i alla fall. Eddie blir lite nervös i stora folksamlingar, så han fick sitta på min arm och kika. Tog vägen förbi torget och sen Timmys på hemvägen. Träffade lite känt folk, så nu har jag fått mitt sociala behov mättat för idag.

Syrran ska lägga sig nu, och jag ska kolla på ett avsnitt Medium, min favvisserie!

Det blir boule i stadsparken i morrn, om inte Kristian är för bakfull!  



M: Det regnar här i Stockholm idag...

Idag har varit min minst produktiva dag på väldigt länge. Det mest spännande jag har gjort var att gå till Konsum och köpa sill. Woho!
Annars har jag sett på TV och googlat en massa.

Dagens sökord::

Tandvärk (kollade om mamma fått rätt behandling)
Pomme fondant ( Gordon skrek om det i Hell's Kitchen)
Liftarens Guide till Galaxen ( Sysselsättninsbrist)


Ja det var väl det.

A towel, it says, is about the most massively useful thing an interstellar hitchhiker can have. Partly it has great practical value. You can wrap it around you for warmth as you bound across the cold moons of Jaglan Beta; you can lie on it on the brilliant marble-sanded beaches of Santraginus V, inhaling the heady sea vapors; you can sleep under it beneath the stars which shine so redly on the desert world of Kakrafoon; use it to sail a miniraft down the slow heavy River Moth; wet it for use in hand-to-hand-combat; wrap it round your head to ward off noxious fumes or avoid the gaze of the Ravenous Bugblatter Beast of Traal (such a mind-boggingly stupid animal, it assumes that if you can't see it, it can't see you); you can wave your towel in emergencies as a distress signal, and of course dry yourself off with it if it still seems to be clean enough.


More importantly, a towel has immense psychological value. For some reason, if a strag (strag: non-hitch hiker) discovers that a hitch hiker has his towel with him, he will automatically assume that he is also in possession of a toothbrush, face flannel, soap, tin of biscuits, flask, compass, map, ball of string, gnat spray, wet weather gear, space suit etc., etc. Furthermore, the strag will then happily lend the hitch hiker any of these or a dozen other items that the hitch hiker might accidentally have "lost". What the strag will think is that any man who can hitch the length and breadth of the galaxy, rough it, slum it, struggle against terrible odds, win through, and still knows where his towel is is clearly a man to be reckoned with.

-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Ja roligare blir det inte idag...



Läget är bra, sa Marvin, om man gillar att vara jag, vilket jag personligen inte gör.



S: Lördag

Idag har jag jobbat, och det var riktigt skoj! Till och med så skoj att jag ser fram emot att börja jobba på riktigt på måndag. Med det här pissiga sommarvädret kan man lika gärna arbeta. Men med min vanliga tur kommer antagligen sommaren slå till med full kraft kl 09.30 på måndag morgon. Till och med chefen sa till mig förrförra året när jag hade semester och det var ständigt regn regn regn, att jag skulle börja jobba igen så att sommaren skulle komma tillbaka. Hade två soldagar på de fyra veckorna jag var ledig.

När syster kom hem från jobbet hade hon köpt med pizza och hawaiisallad. Erbjöd mig att slänga ihop nåt lördagsgod mat av det som fanns hemma, typ färsbiffar, färskpotatis i ugn och nån sås på creme fraiche. Anna lät inte överdrivet förtjust så det fick bli Amigo på vägen hem i stället!

Nu ska vi se på tv och dega. Ska ner en tur på stan sen och kika på alla fulla människor. Trodde inte så många skulle ut idag med tanke på vädret, men jag hade nog fel!

Verkar lösa sig med midsommarfest också, föreslog lite försiktigt att Peter kunde ha fest. Så det verkar bli så! =)

Nej nu får jag gå ut en tur med Eddie, han förgiftar oss med sina stinkande fisar hela tiden. Han är nog nödig stackaren.

Hejs hejs

M: Grå grå grå

Livslusten försvinner lite när allt bara är grått. Inte nog med att det är grått det är blött också, var är sommaren? Men det är inte så synd om mig, jag har bara tråkigt. Mamma däremot har tand värk, hon ser mer och mer ut som Don Corleone för varje timmer som går. Vi var på cityaktuen igår så hon fick massa skojiga piller, trots alla piller(penicillin) var hon värre idag. Så jag tänker roa mig med och vara sällskapsdam i helgen, mata mamma med soppa och säga snälla saker:

 "Ja nu ser det mycket bättre ut"

 " Nej du ser inte som Don Corleone" 
      eller
 "Citodon är inte godis" 



Mamma?

S: Sista woho:et för den här terminen

Jädrar vad snabba lärarna är nu mot de brukar! Det är en vecka sen idag jag hade sista tentan, och läraren har redan rättat! Jag fick VG!!! 44 p av 50!! Hade räknat med VG redan i och för sig, men det var kul att få det på papper.

Av resultaten att döma under den här terminen kan man dra följande slutsatser:
Marknadsföring och organisation och etik är bara teoriprov, där fick jag G på båda. Externredovisning och ekonomistyrning är nästan bara matte och endast några få poäng teori, och på dem fick jag VG. Alltså är matte min grej. Och detta ska jag byta bort?? Känner mig så bra när jag äntligen fattar vad det handlar om, jag som sitter som en fågelholk på föreläsningarna och sen dagen innan tentan, efter tre fyra dagars plugg, är det som att ett ljus går upp, och jag förstår sammanhanget. En härlig känsla! Speciellt när man kan använda sig av kunskapen på helt nya uppgifter.

Detta sätter mitt beslut att byta program i en annan dager...till hösten ska vi på ekonomiprogrammet läsa nationalekonomi A, en kurs jag gärna vill läsa, eftersom det handlar om sånt som jag tyckte var superintressant på gymnasiet. Om jag inte hoppar på miljövetenskap nu till hösten måste jag vänta ett helt år till om jag ångrar mig. Medan alla ekonomikurserna går både höst och vår. Svårt detta!! Hjälp mig välja, någon!!




S: Vi får besök!

Erik kommer hit sen, han åker med syster när hon åker hem från jobbet, och åker hem med henne när hon börjar klockan tolv i morrn. Har redan förberett middagen till mig och syster, men det blir mat så att det räcker till Erik med.

Känner mig som västa hemmafrun! En vecka går an, är ju ändå ledig så jag lagar så gärna mat till min hårt arbetande syster. Men tänk att vara hemmafru på riktigt! Ha en gubbe som jobbar och försörjer familjen, och själv går man hemma hela dagarna och sköter markservicen. Tvätta, städa, laga mat och ta hand om tre snoriga ungar. NEJ TACK!!!



Inte min stil

S: Regn regn regn

Kollade vädret i morrn på www.yr.no. Konstant regnande från kl 11 på förmiddagen till sena kvällen. Åh, så najs, inte! En sån dag ska man helst skeda med en av motsatt kön i en soffa och glo på film hela dagen. För min del blir det apotekbesök och Eddiepromenader. Åh så rockigt! =)


S: Godkänd, woho!!

Resultatet från organisation och etik-tentan har kommit upp på nätet redan, en hel vecka före sista datum. Jag fick 49 poäng!!! Nio poäng över G-gränsen, helt otroligt!! Räknade vad jag trodde jag skulle få för poäng innan jag lämnade in och kom bara upp i 41 p, så jag var lite nervös för underkänt nu innan. Kunde ju lika gärna ha överskattat min förmåga och bara fått 39 poäng. Men det fick jag inte!! Slipper omtentan i augusti!!!!!


Nu är jag en semla igen!!*





*Glad som en semla: vissa gånger när jag är riktigt glad över något, har jag fått höra att jag ler jag så stort att leendet hade gått hela vägen runt, om inte öronen suttit i vägen.


S: Spabesök

Nu är jag nyss hemkommen från spabesöket. Hur var det då? Heeelt fantastisktt!! Är totalt avslappnad i hela kroppen. Innan behandlingen satt jag en stund i bastun, sedan hoppade jag i bubbelpoolen och satt där och njöt ett tag. Hann även med ångbastun, men den är inte lika skön som den vanliga, för luften är så himla fuktig att man knappt kan andas.

Min Thalassobehandling började med att jag fick klä av mig helt näck och lägga mig på mage på en hög och varm säng med massa handdukar på. Fick en skylande handduk över mig, sedan började hon massera in en jätteskön varm skrubb med tall, pimpsten och ylang ylang. Först skrubbade hon baksidan av kroppen med skrubben och sedan med en skrubbhandske. Sedan fick jag vända på mig så tog hon andra sidan. Även fötterna fick sig en omgång, åh vad härligt! Efter skrubben fick jag duscha av mig, sedan kom algerna fram! En tjock, varm, svartgrön havsbotten-luktande kräm kletades in på hela kroppen, sedan packade hon in mig i handdukar och sist vek hon över ett värmetäcke. Låg som i en varm kokong medan hon gjorde ansiktsrengöring, la på en algmask och sist ansiktsmassage med nån olja. Sedan var det dags för en ny dusch så jag fick tvätta av mig algerna. Det sista hon gjorde var att smörja in hela mig med nån härlig kräm. Ahhh...!

Denna behandligen var helt underbar, skrubben var underbar, ALLT var helt underbart!! Nu är jag mjuk och len som en barnrumpa. Har testat fyra olika behandlinga på Statt nu och det här är lätt den bästa behandlingen jag varit på. Har aldrig testat en så dyr behandling förut (845 kr) men det var det värt. Fast jag slapp betala kalaset själv, hade ju presentkort! =)

Ska försöka hinna med ett till besök innan sommaren är slut, för i år har de öppet alla dagar i veckan hela sommaren. Tänk att kunna gå dit en söndag!



Fick en gigantisk oversize badrock när jag kom dit.



Förutom bubbelpoolen finns även en vanlig bassäng. Det är jättefint där inne!
(Tänkte ta mera bilder men så kom det massa folk)

M: Jobb till Moa

Idag har jag varit på anställningsintervju, på mammas jobb. Jag hoppas dom inte tyckte att jag var helt hopplös, för jag vill verkligen ha det jobbet..

Var hos syster igår, tacos, film och Gray's... jag grät massor (fast tyst så inte syster såg).
Men jag sov dåligt, var väldigt nervös för intervjun.
Vi såg på WALL-E till frukost, underbar liten robot det där, undrar om man kan köpa en sån?

Nej nu ska jag "vila" lite på soffan.



Hur söt kan man bli?

S: Så var det dags!

Ska gå en kortis med Eddie, sen är det dags för ett besök på spa! Härligt!

S: Herregud...

Nu sitter syrran och kollar mycket intresserat på en 13 minuter lång reklamfilm för iPhone..."Åh vad coolt!" utropar hon ibland.

Tur att vi har olika intressen!






S: Konsumenttest


Chokladen Marabou Sommar Limited Edition får följande betyg:


TIO TOASTERS!!!! Eller en hel toasterfabrik om det finns med på skalan. Jädrar va gött hörreni!!!! Åk och köp!

S: Ooops...

...råkade beställa kläder från H&M för 2000 kr...

S: Storhandlat med syster!

Efter några timmar på stan med solglasögonshopping på Lindex, hårfärg och mascarashopping på Kicks och besök i diverse butiker var det dags att storhandla på Sofia & Moa-vis. Först Lidl, för man tror ju att allt är så billigt där. Men vi vågar inte köpa något av deras tyska varor, så ner i korgen åkte två kilo socker från trygga, svenska Dansukker, och en väldigt svensktillverkad ost. Blir inge mer Lidl för oss.
Nästa stopp, palmviken och Coop. Fem burkar sill för ynka 5 kr styck!!
Sedan klev vi in i vår favvisaffär: ICA. Åhh vad jag tycker om ICA!! Med minst ett besök om dan, ibland två och några få gånger till och med tre besök på en dag de senaste tre åren, har jag lärt mig vart varenda grej ligger. Och de har precis allt man behöver. Precis som det ska vara.

Fyra tunga kassar blev det totalt, plus lite annat som vi köpt, och i det läget önskade jag att jag var bara lite muskulösare och starkare, alternativt att syrran bodde på bottenplan.

När vi kom hem gjorde jag en himla massa köttbullar av älgfärsen jag fick av morfar, för jag vägrar äta såna där färdiga med 70 % kött och 30 % utfyllnad. Till det åt vi stuvade makkisar, jädrar vad gött! 27 köttbullar åkte in i frysen, det är annat än Mamma Scan det!

Nu blir det soffan och tvn, det är Greys Anatomy sen! =) Till det ska jag provsmaka den nya Marabou Sommar med jordgubbar i. Vad tror ni, tio toasters i betyg??


Vi lunchade på City, jag åt en baguette med lax och pepparrot.


Big shopping! Summa 812 kr.

S: Grått och trist

Idag är det onsdag och halva mitt sommarlov har gått. Inte direkt nåt bouleväder idag! Blev så till mig igår över kameran och jackan igår att jag glömde tala om att jag spelade boule med Kristian, Lasse och Jocke. Jag och Kristian var i samma lag, och han gav mig lite tips innan de andra två dök upp. Blev så förvånad när vi spelade, för jag var rätt bra!! Men jag brukar ha nybörjartur, sen går det bara utför och jag blir sämre och sämre för varje gång. Som när jag bowlade en del i trean på gymnasiet, jag var skitbra i början men sen blev jag bara sämre och sämre! Vi losade matchen igår trots mitt lysande spel, men det var skoj i alla fall, hoppas det hinns med nåt mer innan veckan är slut!

Idag är syrran ledig så dagen har hittills ägnats åt tvätt. Vi ska även ner en tur på stan, syrran vill klämma på nya LG Arena om den har kommit in på Telia, och jag ska på Kicks och bränna presentkort. I helgen blev jag sugen på att bli blond igen, bara över sommaren, men nu har jag ångrat mig. Köper nog en förpackning mörkbrun färg för att få bort min 1 cm långa utväxt. Luggen är aslång också, kanske kan få syrran att klippa den, annars kostar det bara 50 kr att få den klippt hos frisör har jag hört.

Idag ska vi även storhandla, studentstyle hoppas jag, för det blir fan så mycket billigare. Inte precis nyss vi fått lön nu men, det är ju bra om vi köper på oss typ allt vi ska äta tills vi får nästa lön. Mycket billigare än att småhandla varje dag! Ska försöka få ut syrran lite dyra vanor, som att köpa sån där squeezysylt. Svindyrt ju! Mycket billigare med vanlig burksylt. Men Anna är en tjej med mycket bestämda vanor och rutiner, så det kanske är mission impossible...vi får se hur ovänner vi blir när vi står där bland hyllorna på affären, och jag vill lägga i billiga varor och Anna vill ha det hon alltid brukar köpa!



Onödigt dyrt enligt mig. Bästa sylten enligt Anna.

M: Planering

Idag ska jag ta tvärbanan till den absolut sista stationen på linjen, ska lååångt bort och hälsa på syster. Planen är att vi ska försöka planera mammas stora dag. Det skulle vara kul om vi kunde få hit mammas systrar till födelsedagn, men det brukar vara svårt att få ihop dom på samma ställe samtidigt.

Presenter ska vi också försöka komma på nåt bra... vad ger man nån som fyller 50?

Men förutom planering ska vi ägna oss åt det vi gör bäst, äta och se på film!!

S: Julafton, i juni redan???

När syster kom hem förut hade hon med sig en kasse. "Jag köpte en grej till dig", sa hon. Upp drar jag en jacka, en grå från Vero Moda. Den var skitsnygg, precis en sån modell som jag själv hade köpt, och den satt som gjutet!!! Tappade bort min svarta jacka förrförra helgen på bryggan så jag har lånat syrrans prassliga tunna vindjacka. Inge fel på den inte, men inte direkt nån "finjacka" som man drar över en klänning och går ut i. Den hade hon köpt helt på eget bevåg, och jag blev så himla glad, hade inte kunnat valt bättre själv!!

Sedan säger hon att hon köpt en till grej, och så drar hon upp en DIGITALKAMERA!!! En sprillans ny en, med 8 megapixlar, 2 Gb minneskort och bamseskärm och 3 x optisk zoom. Min gamla (för överigt syrrans första, köpte den av henne när jag tappat bort min i Malmö) har 4 megapixlar, 2 x optisk zoom, pytteskärm och 256 Mb minneskort. Behöver jag säga att jag blev glad som en semla? =) Syster hade fått skattepengarna idag och tyckte synd om mig som får betala tillbaks. Så då spenderar hon en massa pengar på mig!! Och det är varken min födelsedag eller julafton!! Snällt va!


Vet inte vad ni tycker, men min syster LÄR ju vara snällare än era systrar. Så det så!!



Eddie fick agera fotomodell så att jag fick prova alla finesser på kameran. Något motvilligt måste jag säga, han vägrade att posera och bara låg och sov i stället.


Nya pärlan!! 
(Och nej, Benq uttalas tyddligen INTE bänk som jag envisas med att säga, utan Ben-Q)

M: Hurtig, yes I am

Satt här hemma hos mamma och hade tråkigt, såg på massa skit på TV och tänkte att här kan jag inte sitta här och bli försoffad. Så jag beslutade att stänga av TV:n och gå ut på en promenad. Tänkte ta min gamla vanliga väg runt sjön.
 
Men när jag kom till Hammarbybacken tänkte jag  att det kan ju inte vara så jobbigt och gå uppför (annars brukar jag tänka att " Ja nästa gång kanske") så jag svängde av och gick, och gick , och gick. Tillslut var jag nästan uppe, var tvungen att ta en liten paus på vägen när jag trodde hjärtat skulle hoppa ut ur kroppen, det gjorde det inte, jag lever fortfarande. Sen släpade jag mig dom sista 20 m upp på toppen. Vet inte om utsikten var värd turen upp, det var ingen wow-upplevelse. Vet hur skog och Stockholm ser ut. Men om jag går upp för där varje dag borde jag ha ganska bra kondition i slutet av sommaren.

Nu ska jag ta mig an mammas balkong,så blir hon nog glad.





Hammarbybacken
(Jag har "hittat" den här bilden, så fint väder är det inte)






Halvvägs upp


Utsikt in mot stan



Utsikt bort från stan

S: Jädrar va gött!!

Gissa vad jag ska göra på torsdag?? Jag ska lyxa till det rejält och gå på Oscar Statt Spa för en thalasso-kur. Jag ska under 80 min få kroppen peelad, bli inkletad i alger och få ansiktismassage, rengöring och ansiksmask. 845 kr går kalaset på men jag har kvar ett presentkort som jag fick av världens bästa ex Michael förra året när jag fyllde år. Skulle ha utnyttjat det i november, men samma vecka blev pappsen sjuk så då hade jag inte lust att gå på spa, sedan blev han frisk men då hade jag flyttat till Karlstad. Bättre sent än aldrig! Det blir som en födelsedagspresent till mig själv! Denna veckan var liksom den enda på hela sommaren som jag har tid att gå på spa, för på måndag börjar jag ju jobba.
Ska även försöka hinna få utskrivet nya p-piller innan veckan är slut, för jag ska börja på en ny karta på måndag är det meningen men jag har slut på dem.
Dessutom skulle jag behöva gå till tandläkaren för en vanlig koll, typ ta bort tandsten och röntga tänderna, och till optikern för att göra en ny syntest och få nya linser. Ser skitdåligt med de jag har, så jag ska ha en annan styrka på dem den här gången. Kanske kan fixa två av grejerna i morrn, får säkert med mig syrran ner på stan så då kan vi kika in hos tandläkaren och Synoptik.

Nu kommer snart mamsen och hämtar mig, för jag ska klippa hennes gräsmatta i utbyte mot mat.



Ahhhh...!

M: Tisdag

För en tråkig dag. Jag har ingenting och göra, mamma tycker att jag ska städa balkongen men det lockar inte direkt. Jag tycker den ser fin ut som den är men mamma påstår att den inte är det. Den ska sopas och torkas och vad det nu var. Det här är inget mamma skulle bry sig om annars men nu försöker hon få den uthyrd så hon slipper ha två lgh i augusti. Så jag får väl vara en god dotter och göra som hon säger.

Jag har varit ett duktigt barnbran och pratat med farmor i säkert en halvtimme, vi utbytte sjukdommar, farmor vann som vanligt. Jag beklagade mig över våran tomma lgh i Karlstad som står och kostar pengar farmor kontrar med deras hus på "landet" (landet= Tierp) och att dom börjar bli gamla och snart kanse inte orkar med det längre. Det är bäst får dom att dom har kvar det för det är det enda av min barndom som fortfarande är intakt, det är fantastiskt att komma dit, allt har sett likandant ut i säkert 20 år.

Over and out




Mitt (och alla andras rum, a.k.a, gästrum, a.k.a faster Maries rum) rum hos farmor och farfar.
Modernt eller hur!


S: Lycka är ett eget rum!

Pappsen med sambo var ju här förut och firade mig. Fick en vinflaska, precis vad jag behövde! =) Han hade med sig en viksäng från 1980-talet som nu ska bli min sovplats i sommar. Syrrans soffa är jätteskön och bred, men det ska bli skönt att slippa bädda varje kväll och obädda varje morgon (läs: förmiddag) när jag går upp. Sängen är ganska mjuk i fjädrarna, jag ligger inte mer än 10 cm från golvet med röven men det duger. Brukar inte vara så kräsen på sovplats, jag brukar vänja mig och tycka att de mest stenhårda sängar är sköna efter ett tag. Hela min uppväxt sov jag i en säng med ribbotten. Alltså hårda träplankor. Med en 10 cm madrass på. Men jag sov som en prinsessa! Och den hängmatteliknande, gnisslande tältsängen jag sov i under ett halvår som hemlös, bakom mammas soffa i hennes vardagsrum, tyckte jag  var sååå skön efter ett tag. Så med andra ord kommer jag garanterat älska denna sängen efter några nätter, även om jag är stel och har ont i hela ryggen i morrn. Man vänjer sig.

Så nu kan man nästan säga att jag har ett eget rum! Eller i alla fall en egen hörna i ett rum! Härligt!!




Eddie har provlegat och provsovit i sängen. Tio toasters var betyget!

S: Arvikafestivalen here I come!!!

Har varit och hälsat på mina arbetskompisar och kollat när jag får börja jobba. Jag börjar på måndag!! Jag ska även jobba den här lördagen i stället för chefen. Dessutom får jag ledigt heeela Arvikafestivalen!! Chefen lovade mig det för flera månader sen, men jag trodde han glömt och att det skulle vara så få som jobbade då att jag inte kunde få ledigt. Jag var beredd att be på mina bara knän, erbjuda mig att byta till mig allas lördagar och lova att ha ständig diskvecka hela sommaren för att få ledigt. Men det behövde jag inte, jag får ledigt tordag, fredag och lördag!!! Kan inte bli bättre!!

Ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla. Och få nåt att göra om dagarna, nu har jag varit ensam hemma EN dag, och jag är redan uttråkad till max. Syrrans lägenhet är ju mitt hem för sommaren men än så länge känns det mer som att jag är en tillfällig besökare. Men det blir väl "hem" detta också bara jag bott här ett tag. Hon är ledig på onsdag så då får jag lite sällskap. Och i morrn ska jag till mamma och klippa gräs. Det är hennes morsdags-present från mig, gräsklippning hela sommaren. Mat ska jag få också, matjessill, gräddfil och potatis. Mumma!!!

Nu ska jag fixa i ordning fika, för pappsen och Senja kommer snart och ska fira mig.

Hejs!



Så här glad är jag just nu

M: Har motionerat sig

Jag och mamma skulle ta en liten tur till Årsta och kolla in hennes nya lgh. Eller vi gick runt den och kollade utsidan. Sen tänkte vi att vi skulle ta en tur i närområdet, kolla in centrum och se om vi hittade Årstaviken. Efter lite bergsklättring och skogvandring hittade vi dit. På vägen fanns det massor med små söta kolonilotter, så nu ska jag och mamma se hur många generationer man måste stå i kö för att få en sån.

Vi gick och gick och helt pltsligt var vi hemma igen, nu gör mina fötter ont och jag ska med gott samvete gå och lägga mig på soffan och se på något intelligentsbefriat på TV.

Just ja, ska på jobbintervju på mammas jobb på torsdag, hoppas dom vill ha mig för det hade varit ett fint jobb för mig det!!

S: Födelsedag

Idag fyller jag år. 24 bast. Känns lite löjligt att ha åldersnoja redan nu, det finns ju faktiskt en hel del människor som är 50, 60 och 70 år äldre än mig. Men ändå! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag känner mig inte ett dugg vuxnare eller mognare än när jag var 21. Tror snarare jag går bakåt i utvecklingen! När jag var 21 hade jag förhållande sen ett och ett halvt år, egen lägenhet och heltidsjobb. Idag sitter jag i skolbänken, har sommarlov för första gången på sex år, ska sommarjobba, är singel och bor i syrrans vardagsrum.

Eftersom jag hade mitt kalas i lördags redan känns det inte värst speciellt idag. Detta är nog den ofödelsedagigaste födelsedagen jag någonsin haft. Tänk när man var typ tio år och räknade ner till födelsedagen två månader före! Nu har jag inte ens tänk på att jag fyller år, för de senaste tre veckorna har bara gått åt till skolarbete och tentaångest. I lördags när jag och syrran grejade och bakade slog det mig att jag skulle ha kalas. Det hade varit så mycket med plugg och flytt att jag inte tänkte på varför mina släktingar skulle komma!

Eftersom jag inte bloggat på ett tag får ni se lite bilder som sammanfattar min helg här:


Jag gjorde kladdkakor med dumle i.


Syrran bakade muffins med godsaker i och daim på toppen. Dessa framkallade många gapskatt hos mig...


Jag kollar på bull-tv.


Muffinsarna var jättefina när vi tog ut dem ur ugnen, men direkt började de fina toppiga muffinsen sjunka ihop...tills de såg ut såhär! Helt insjunkna!! Jag skrattade så jag höll på att dö. De var helt råa i mitten. Smeten är ju himla god så de var jättegoda ändå. Men inte så vackra!



Klart för kalas.


Fick ett kallt och hårt paket av morfar...två paket älgfärs!! Precis vad jag behövde!!!!



Fick lotter, presentkort på Kicks av kusin Ida och ett stort paket som hela släkten lagt ihop till...hmmm, undrar vart det kan vara köpt?? Det var en superfin, dyr och cool mobiltelefon, också precis vad jag behövde!! Den kan allt och lite till. Tack släkten!! Och tack Anna som organiserade hela grejen och valde ut vilken modell jag skulle få. Nämnde jag att den är vit med blommor och fjärilar på?? Och att den har stegräknare, facebook och youtube, och en massa annat livsnödvändigt!!


På kvällen kom mina älskade brudar som jag inte sett på så länge! Förutom Lollo, Charlotta och Amanda kom även Josefin och Viktor. En lugn kväll för min del men trevlig. Mådde tusen gånger bättre igår än vad jag gjorde förra söndagen!



M: GRATTIS SOFIA

Idag fyller Sofia 24 år!!
Grattis på födelsedagen!!

Hoppas du får en awesome dag


M: Jobb jobb jobb

Idag har jag varit på jobbintervju på hemtjänsten.Det gick bra. Så jag kommer antagligen ine lida av någon jobbrist i sommar, vilket är skönt.
Nu försöker jag få tag på mammas chef och se om han har något jobb åt mig. Men han sitter i möte..typiskt.
 
När vi kom hem tog jag och mamma en promenad på N:a hammarbyhamnen och tog båten den långa vägen över sjön (ca. 300m).

Annars händer inte mycket här i Sjöstaden. 

                          

Träd och M/S Lotten
 (Hammarby Sjöstads egen båt)



   
Broöppning
Daviksbron



M: Jag är en dålig människa

I all stress glömde jag mitt röstkort. Typiskt mig, jag skulle verkligen behöva en personlig assistent. Men för att kompensera så ska jag med mamma och Anna och rösta, så jag får väl rösta i tanken istället.


M: On the road again

Ja nu är jag på väg.
Vädret är grått och vägen lika så



Utsikt över E18
Och
Jenny och David

S: Mobilbloggar

Gissa vad jag har fått i födelsedagspresent! En ny mobil! Jättefin är den, vit med blommor på! Och gissa vad jag gör! Jag bloggar! I mobilen! Jag är så hipp och inne. Modellen heter sony ericsson W508, den är typ jätteny säger Anna som vet sånt. Coolt! Asbra kamera är det också, fler megapixlar än min digitalkamera! Woho!

M: Hej då Karlstad

Nu ska jag snart åka iväg till stora staden och lämna lilla Karlstad.
Nu har jag gjort allt jag skulle:

Frostat av frysen och stängt av kylskåpet
Slängt mat
Klippt gräsmattan
Packat
Tvättat
Hämtat cykeln ( det tog bara 6 månander, men bättre sent än aldrig)



Det känns lite sorgligt och lämna vår lilla lgh här helt ensam hela sommaren, som tur är har Christin lovat att titta till den. Hon är en bra tjej hon.


 



Nu när skolan är slut kan jag äntligen läsa böcker som jag vill läsa





Hoppas jag inte glömt något...

S: A-Town

Fattar inte vad det är, men när jag är hemma är jag alltid jättesugen på att blogga, men när jag är i Arvika brukar jag inte komma på ett piss att skriva. Så även idag. Hoppas att bloggtorkan är snabbt övergående.

Kom till syster igår, och har packat upp det mesta. Datorn är ihopkopplad eller vad man nu kallar det, men den vägrar känna av syrrans trådlösa nätverk. Så inge internet på den, än i alla fall, hoppas det löser sig. Annars får det bli the old fashioned way, med sladd alltså. Är inte helt kompis med syrrans laptop så därför blir det inga bilder än så länge. Ni har väl sett mig förr så ni vet hur jag ser ut ändå! =)

Så nu är jag officiellt Arvikabo! Gick en promenad med Eddie ner till stadsparken, där han jagade gråsparvar och faktiskt nästan fick tag på en. Max 5 cm ifrån! Himla fint där nere i parken, ska gå dit ofta. Jag har ju aldrig bott i den här delen av stan förut! Måste ju låta Eddie bekanta sig med sitt hood ordentligt. Bra för Eddie att träffa massa andra hundar, till slut borde han väl tröttna på att bli hysterisk varje gång. 

Eddie och jag sov hos Josefin i natt för hon tycker inte om att sova själv, och Peter är i Sthlm på Bruce och fotboll. Eftersom hon börjar jobba vid nio gick vi upp astidigt. Hon körde hem mig till syster vid 8.20, därav bloggning denna tidiga timme på en lördag. Syrran var redan vaken när vi kom hem så nu är vi på G för att fixa dagens göromål.

To do:
Förtidsrösta på biblioteket
Handa grejs till muffins, dumlekladdkaka och lite annat fikabröd till mina krävande släktingar
Baka ovan nämnda muffins och kladdkaka
Göra mig i ordning för kalas nr 1

Hejs hejs så länge



(och för er som undrar som satan, nej jag fyller inte år förrän på måndag)


M: Alldeles alldeles ensam

Nu har Sofia åkt och min filmkväll med Christin och Johanna är över. Har lite skojig packning framför mig nu inatt. Jag går runt i lägenheten och den känns tom och välstädad. Jag misstänker att det aldrig har varit så rent här som det är nu. Christin hade med presenter, tårta, chips och choklad. Jag är fruktansvärt mätt och lätt illamående. Nu börjar jag bli väldigt trött, men måste nog hänga lite kläder först. 

Jag har en känsla av att jag kommer sakna Sofia och Eddie i sommar. Jag ser framför mig hur jag missnöjt ser på mamma och tänker "så där hade aldrig Sofia gjort" . 



 

Sofias rum står tomt och öde


När Johanna kom hade jag och Christin betämt att det fick vara nog med kulturella filmer och att vi nu skulle se på V (en amrikanskt tv-serie ) Mycket spännande, aliens utklädda till människor som pratar konstigt. Mycket spännande. Vet inte hur jag ska lyckas tvinga mamma att se dom andra avsnitten, men jag får väl komma på något.
(såg nu att det bara var två delar...eller???)




V for Victory

S: Glömde visst en sak...

Jag kommer ju självklart sakna Moa också!!

M: Sista dagen

Idag lämnade jag in min fantastiska essä. Jag hoppas att dom inte upptäcker hur dålig den är. Jag känner mig otroligt stressad men kommer mig inte för att göra något. Borde börja städa,men det är verkligen inte roligt. Sofia lämnar mig idag och rymmer iväg till Arvika över sommaren.Så ikväll ska jag, Christin och Johanna ha kulturmyskväll. Vi lånade filmer på biblioteket. Otroligt häftigt. Vi lånade: Anna Karenina och Madame Bouvier. Sofia var inte ett dugg avundsjuk... konstigt. Franska och ryska filmer som är så lättsmält.


S: Äääääntligen!!!

(Tycker ni inte om skryt kan ni sluta läsa nu!!)




Tentan är gjord!! Den gick över all förväntan, tror jag lyckas skrapa ihop till ett VG till och med!! Jag är så bra!!! Investeringsbedömning, check! Kunde till och med räkna ut en grej som jag inte visste att jag kunde. ABC-kalkylen gick som en dans!! Självkostnadskalkylen: satt som ett smäck!!! Gött mos!!

Woho!!!! Jag är så lycklig. Tentaångesten är borta, sommarlovet är här, jag överlevde första terminen på uni och gjorde det faktiskt ganska bra, trots minimalt med plugg. Nästa termin ska jag bli bättre. Fest i morrn, fyller år på måndag, den 22 juni kommer Jonas...livet känns rätt najs just nu!

Nu ska det städas och packas. Är lite nostalgisk, typ "åhh, sista natten i min säng på flera månader", "sista duschen i mitt badrum". Kommer sakna min lägenhet och uteplatsen. Köket här är ju helt fabolous. Som tur är har syster också diskmaskin! =)

Arvika here I come!!!

S: Domedagen är nära

Ja, nu är det dags att försöka sova. Tenta i morrn. Känns som att jag är på väg till min egen avrättning.

Tänk på  mig kl 08.15 i morrn bitti!!



S: Mycke nu

Har inte bara tentan att stressa över, nej i morgon ska jag flytta hem till syster. Vilket innebär att jag ska packa kläder för hela sommaren, hur nu det ska gå till när jag har en väska. Trodde vi hade massa sopsäckar sen flytten men icke. Datorn ska med också, skulle aldrig funka med bara syrrans, så internetberoende som vi är båda två. Och så till det minst roliga: s t ä d a lägenheten. Men det går väl fort när man väl börjar, och vi är ju två. Bara att dra på härligt aggressiv musik och köra igång.

När jag kommer till Arvika i morrn eftermiddag/kväll nångång ska jag packa upp mitt liv och stuva in det i syrrans garderober, sedan till Josefin för att sova över där. Lördag förmiddag ska det röstas i europaparlamentsvalet (mycket viktigt, glöm inte bort att rösta!!) och inhandlas ingredienser till en dumlekladdkaka som jag ska bjuda diverse släktingar på. Ska nämligen ha mitt 24-årskalas två dagar för tidigt, eftersom alla jobbar och fullkomligt skiter i mig på min riktiga födelsedag. På kvällen blir det kalas för mina vänner, fast vi blir himla få för det är tydligen inte bara jag som fyller år nu! Himla konstigt.
På kvällen Olssons brygga, och på söndag 24-årskalas hos kusin Ida i Ränkesed. Hon lär ju slå mig med hästlängder i hembakat och massa gottigheter, inte ens nån idé att försöka bräcka henne. Vi fick världens godaste daimtårta ifjol, en sån där fryst glassvariant, inte nån jävla tråkig torr tårta med sockerkaksbotten, vaniljkräm, jordgubbar och daimkulor. Klart jag kan slå henne om jag vill, tro inget annat, men jag har tyvärr inte tid att baka en massa. Det får bli Maryland Cookies och Ballerinakex, as always!


Det här tänkte jag bjuda på på lördag, gottegris som jag är:


Dumlekladdkaka! Alltså kladdkaka med Dumle i!!! Kan inte vara annat än fantastiskt gott, eller hur!?!
(Bild snodd från bloggen Matplatsen)


Funderar på hur man kan hotta upp skapelsen till något lite mer tårtliknanade. Kanske spritsa grädde på? Och ha kolasås ovanpå grädden? Eller först kolasås över hela, så att det rinner ner längs kanten, och sen vispad grädde ovanpå? Eller så gör jag två, och lägger den ena ovanpå den andra med hemkokt kolasås mellan, och grädde på toppen! Med hackad daim på. Fast jag måste nog göra två i vilket fall som helst, vore bra om det fanns nåt kvar på kvällen till mina tjejer som kommer ända från Turkiet, Köpenhamn och Uddevalla för att träffa mig! Och varann såklart. Det ska bli såååå kul att återse hela gänget!!


S: Snart är det över

Oooorkar. Inte. Plugga. Mera!

Nu vill jag bara ha skiten gjord. Om 18 timmar är det över, antagligen tidigare för jag brukar inte sitta så länge.

Satt i bibblan med Josefine förut och var inte så produktiv som igår. Skrattade som satan åt ordet räntefot. Sms:ade Moa som satt fem bord bort: "Aj aj!! Jag har så ont i min räntefot!!", och så skrattade jag åt min briljanta humor. Så kallade Josefine facit för fack-it och då skrattade jag så tårarna och mascaran rann och jag fick inte luft. Sedan skärpte jag mig lite.

Har i alla fall lärt mig att beräkna pay off-tid och nuvärde idag GÖTT! Vill verkligen, verkligen klara denna tentan. Har ju klarat allt hittills (tror jag, är ju inte helt säker på den vi hade i fredags) och vill inte bryta min svit! Vill definitivt inte plugga i sommar heller. 

Nu ska jag bara slappa fram tills i kväll, då ska jag kika lite mera på övningarna.

M: Sista dagen

Dagen började otroligt dåligt. Vaknade i panik kl sex och trodde att jag sovit alldeles för länge somnade om och vaknade tio i åtta. Jag skulle möta Johanna kl åtta. Jag känner mig totalt hopplös, hur svårt ska det vara att gå upp när kl ringer?

Nu ska jag spendera resten av dagen framför min lilla dator och skriva klart essän, sen är jag klar på riktigt!


Biblioteket

S: Vilka är ni??

Har nära nog besöksrekord idag också, vilka är ni som läser?? Ni gör inte många avtryck i kommentarsfältet i alla fall!
Alltid sköj med kommentarer, tack ni som kommenterar ibland!


S: Tröööött

Gjorde hela tentan, utan fusk! Gjorde ett mastodontfel på resultat- & balandbudget, kommer ju inte ihåg hur man gjorde. Där rök 7 poäng av 10. Lärde mig ju det till en tenta vi hade 28 mars, det är ju så glömt nu! Hoppade helt över investeringsbedömningen (10p) eftersom jag inte börjat plugga på det än. Jag kom upp i: (tadadamdamdamTAAAAAAA!!!!!)

25 poäng!!!

Alltså precis det som krävs för G. Känner mig inte helt trygg med det, så i morrn ska det läsas lite teori, för där kan man alltid skrapa ihop nån poäng. Och lite satans investeringsbedömning som är preciiiiis så tråkigt som det låter. Tänker lära mig att beräkna pay-off-tid, resten skiter jag i. Det borde i alla fall ge 1, kanske till och med 2 poäng att kunna räkna ut det!

Började på investeringsbedömingen nu men det gick inge vidare, så nu har hjärnan sagt ifrån. Det är nog dags att gå och lägga sig, mycket som ska in i huvet i morrn med!

Hejs hejs!

M: Snart sommarlov

Idag var sista tentan.
Det känns värre än någonsin för nu har jag faktiskt pluggat ganska mycket, så om jag inte klarar det nu blir jag nog lite ledsen. 
Men ingen rast ingen ro. Imorgon ska jag skriva klart en essä om mig själv (jippi) jag lägger inte ner någon värre energi på den det får bli som det blir.

Men sen på fredag då är det sommarlov!!!

Sommaren är ännu oviss, har några jobb på g.
Så det ska nog fixa sig, det brukar göra det!!




S: Go with the flow!

Jag känner mig så duktig! Och ganska smart också! Har pluggat en massa idag, först mellan tio och två, sedan kom ett trevligt litet avbrott, och sedan har jag suttit hemma i köket från klockan tre-nångång ända fram till nio! Har just nu paus för Greys Anatomy.
Känner att ekvivalentkalkylerna, självkostnadskalkylerna och ABC-kalkylerna sitter som ett smäck!! Eller ja, har ju fel ibland enligt facit men nu har jag oftare rätt än fel i alla fall. Så var det inte i förmiddags. Både jag och Josefine kände för att pissa på den jävla boken och övningarna för vi hade bara fel fel fel hela tiden. Nu känns det mycket bättre!
Härligt att hamna i ett flow, för det är så mycket roligare när man fattar!!

Kör ett självtest nu, gör uppgifterna på en gammal tenta, helt utan att tjuvkika i facit, sen när jag är klar ska jag rätta tentan och ge mig själv poäng och se hur jag ligger till. Får jag G är jag nöjd! 25 poäng är målet!

M: Sista tentan

Så var det dags. Bara en liten tenta kvar. Jag är faktiskt nervös. Hur mycket jag än har pluggat så känns det som om jag inte kan någonting.
Vi har beach-tema på tentan idag, jag har inga beachkläder...tror jag. Får ta ett par flip-flops av Sofia så kanske jag duger.

Nej du måste jag gå till skolan, ska möta tjejorna och dricka kaffe och ha ångest i grupp.

Önska mig lycka till!!


S: Laga soppa på en spik

Både Moa och jag gnällde förut över att vi var hungriga, och att vi har en nästintill tom kyl. Ingen idé att köpa massa mat nu sista dagarna. Jag visste att vi hade en hel påse minimorötter i frysen som jag tyckte skulle passa utmärkt till kvällsmat. Det ville INTE Moa ha. Hon fann en falukorvstump i kylen, som jag ratade redan igår för att jag inte kunde minnas hur länge den har legat där. Men korven var okej sa Moa så det blev fullkornsmakkisar med falukorv och stuvade morötter. Himla gott faktiskt!

På torsdag ska vi ha en avskedsmiddag här hemma, då ska vi äta upp fläskfilén och all potatis. Behöver bara köpa en trea grädde så vips! har vi en potatisgratäng!

I morrn skulle vi kunna göra broccoliomelett till middag. Eller kanske tomatsoppa med strömming i? Eller fiskfilé, soja och tagliatelle....Det gäller verkligen att tänka outside the box nu!


S: Guitar Hero

Har fortfarande paus från pluggandet och fann det här klippet på You Tube. Jag blir så imponerad att jag saknar ord! Om man inte hade sett handen på killen hade jag aldrig trott det var möjligt. Det är coolt att se hur han använder båda händerna ibland!

Se själva:


S: Jag HATAR kalkyler!

Jag blir bara förbannad när jag sitter med de jävla övningsuppgifterna!!!
Läser uppgiften, fattar nada, kollar facit, fattar i stort sett ingenting, skriver av facit och går vidare till nästa uppgift. Måste lära mig ett helt nytt språk för att klara av detta. Det är MO, TO, DL, DM, AFFO, SjK, TVK, differentierade påläggsbaser, trånga sektioner, räkna baklänges, aktiviteter, fördelningsnycklar, efterkalkyler, minimikalkyler, stegkalkyler, divisionskalkyler, självkostnadskalkyler, normalkalkyler, ABC-kalkyler...jävla KUK-KALKYLER är vad det är!! Kan inte ens skriva ordentligt längre! Jag skriver ett tal, och ska göra ett rakt streck under talet för att räkna division, men tre gånger i rad slinter jag med pennan och ritar strecket igenom talet!! Suddar hål i pappret. Skriver skitsmått för att få plats med fem stora uträkningar på de sista två raderna på sidan för att få med hela uppgiften på samma blad = allt blir kladdigt och oläsligt.

Ge mig fredag NU!

S: Hundbad

Eddie blev ju rätt så skitig när han sprang runt och kollade om staketet fortfarande var rymningssäkert (det var det, efter lite mer ståltråd). Får låta bli att ha honom på baksidan nu för han lär ju bli lortig varje gång. Jag lyfte upp honom med en handduk och ställde honom i badkaret. Han tycker inte om att bli badad!


Nöjd hund med lortiga tassar. Han var inte lika nöjd när jag drog på vattnet!


Hjälp!


Nybadad och ivrig att få springa sig torr


Torkar sig på mattan...



S: Häcklös!

Idag har våran häck försvunnit. Det kom en lastbil med skopa och drog upp den. Vi ska få en ny häck i höst, en lägre, mer levande variant som är grön året om. Nu ser vår uteplats ut som ett jordigt slagfält. Och vi har max insyn! Trodde det bara var vår häck som skulle upp (trodde det kanske hade nåt med min fina klippning att göra) men de drog upp häcken hos grannarna också.



Mycket häck på flaket...


Eftersom häcken kilade fast nätet mot staketet fick jag fixa till det lite med mer ståltråd när gubbarna var klara.


Så här ser det ut nu, helt kalt och öppet. Blir nog inge mer bikinisolande för mig!


Eddie inspekterade förödelsen och tog några glädjeskutt i jorden.


Och vet ni vad det bästa var! Jag sa till en av gubbarna att vi inte skulle vara här under sommaren och att de gärna fick gräva upp hela skiten och så gräs. Så det ska han göra! Han ska sköta vårt gräsmatta ända tills i slutet av augusti när vi kommer tillbaka. Klippa och så och vattna och allt. Snäll gubbe!!! Mer såna åt folket!

M: Solsting

Jag misstänker att jag nog fick lite mer sol i helgen än vad som är nyttigt.  Skulle åkte hem idag, men har mått så dåligt att jag inte klarade det. Skulle ha varit på intervju idag, men var tvungen att ringa och be om ett senare möte. Jag är kokhet och fryser omvartannat, skulle ha hållt mig till bara vatten och inhandlat en keps istället. Ja man lär val av sina misstag. Hoppas bara jag mår bättre imorgon, vill väldigt gärna klara den här tentan så jag kan njuta av sommaren i lugn och ro.

Sov gott

S: Partypics och obefintligt plugg

Så var man hemma igen då! Sista dagarna i Kd innan sommarlov! Eller lov, jag ska jobba hela sommaren utom första veckan. På fredag tar jag med mig mitt obefintliga ordningssinne och en säck kläder och flyttar in mig själv, Eddie och lite kaos på Jakobsgatan hos syster. Undrar hur det ska gå...som tur är har Anna vett på att säga till mig när jag stökar ner för mycket. Jag tror det kommer bli görsköj! Efter fyra års ensamboende har jag senaste halvåret vant mig vid att ha en sambo. Är nog mer en sällskapsperson än en ensamvarg.

Josefine kom hit förut för lite tentaplugg i solen. Första halvtimmen gick okej för mig, sedan såg jag på yr.no att det skulle bli dåligt väder i morrn. På med bikinin och solskyddsfaktor 15! La mig i solen och solade ryggen. Min framsida är fortfarande ilsket röd så den försökte jag skydda från solen. Det var allt plugg som blev idag. Men i morrn!! Oj oj, DÅ ska det pluggas! Klockan nio ska vi ses i bibblan för att finputsa etikarbetet, sedan blir det mer ekonomistyrningsplugg. Och dåligt väder. Najs kombo! På tal på kombo, min sambo kommer hem i morgon med ett tåg klockan tio, sedan ska hon bosätta sig i bibblan tills det stänger antar jag för hon har tenta på onsdag.

Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta bort all svett. Bilder har jag ju lovat också så här kommer några:


Jonas är en riktig Guitar Hero-talang


Söta Helen


Spelade Guitar Hero mot Jonas och jag kan utan att överdriva säga att jag SÖG hästballe på GH efter några glas vin. Han hade säkert vunnit om jag varit nykter också, men kanske inte utklassat mig riktigt så mycket.


Brudarna.


Eddie tyckte det var varmt i solen. Visst är han för söt!!

M: Elitloppet

Jag har nu efter många års försök äntligen lyckats följa med Emelie på Elitloppet. Det var varmt.

Lördag:
När jag och Emelie(ja hon kom tillbaka tillslut) tyckte att vi fått nog för kvällen och ville hem och sova fortsatte dom andra vidare.
Kl 04.45 ringer min telefon för femte gången, jag kom fram till att det nog var en bra ide och svara. Det var Veronika och Stian, dom stod utanför och ville komma in. Tanken var att dom skulle komma hem på morgonen (typ 9-10) men dom kom när dom var färdigpartajade ,så jag hade lite lätt panik eftersom jag trodde kl var runt halv tio och vi skulle iväg till Solvalla. Jag var rätt nöjd när jag fick sova några timmar till.




Party någonstans i Stockholm


Sen blev det söndag

Det var varmt, vi var stressade, vi åkte taxi runt hela Stockholm (jag är tacksam jag slapp betala). det skulle duschas, tas ut pengar osv. Men fram kom vi. Det var varmt, fruktansvärt varmt. vi drack öl, många öl. Jag blev nog lite fullare än tänkt, men var så pass duktig att jag drack vatten på slutet.
Sen åkte jag hem och somnade runt åtta.

Lite bilder från söndagen









Nu ska jag försöka packa ihop mig och förhoppningsvis komma hem idag.

RSS 2.0