S: Inge pigg

Har runt 50 sidor kvar i fiskboken och kursboken ligger ännu orörd. Jag har huvudvärk och känner mig allmänt opigg så nu ska jag lägga mig och läsa så länge jag orkar, och resten får jag ta i morrn då jag säkert är pigg igen.

Hejs och godnatt från Gitarrgatan

S: Det är mycket nu!

Ser att jag bara skrivit två inlägg på en vecka. Ska skärpa mig, men har inte haft tid.

Ska göra en update från senaste veckan! Tisdag kväll var jag på nollning, vilket innebar lite alkohol och lekar på Gubbholmen. Drog sedan hem och packade inför exkursionen. Onsdagen gick jag upp i ottan och mötte upp klassen vid tågstationen och sen bar det iväg! Första stoppet var flottningsmuseet i Dyvelsten, booooring. Nästa anhalt var Torfolk gård, där de sysslar med ekologiskt jordbruk och även tillverkar ekologisk sylt, saft och marmelad. Tredje studiebesöket var på Hagfors järnverk. Det var rätt så intressant, men det roligaste var att alla var tvungna att ha gula Byggare Bob-hjälmar på sig, och gul skyddsväst. Tyvärr fick vi inte fotografera inne på området!

Totalt gjorde vi 16 stopp längs med Klarälven under tre dagar. Roligaste var när vi var vid Ransbysätern och stekte egan kolbullar över öppen eld. Namnet kolbulle är lite missvisande då det inte alls är en bulle man gör, utan mer som en fläskpannkaka. Först steker man fläsk och sedan häller man på smet bestående av vatten, mjöl, skrädmjöl och salt. Är inget fan av fläsk men detta smakade himmelskt med lite lingonsylt till!

Stoppet vid Höljesdammen var intressant, då vi diskuterade vattenkraftens för- och nackdelar. Det låter himla bra med vattenkraft, för det blir inga utsläpp eller restprodukter, men det är förödande för fisklivet i Klarälven. Förr vandrade finfina Klarälvslaxar uppför forsen i Höljes och upp till en sjö på norska sidan för att leka. Efter att vattenkraftverket byggdes tar de sig inte förbi, och eftersom dammen reglerar vattenfödet blir älven helt torrlagd några kilometer nedströms ibland, som när vi var där till exempel. Det säger sig självt att det inte är bra för fisklivet. Men nog om vattenkraft, har en känsla av att inte alla tycker det är lika intressant som jag! =)

Jobbigast på resan var helt klart dödsmarschen nedför och sedan uppför Branäsberget. Det regnade (vilket det i och för sig gjorde hela resan), det var geggigt så stövlarna nästan fastnade på vissa ställen, det var brant nedför och MYGG och KNOTT överallt. Målet med denna vandring var att prata om intressekonflikter mellan i det här fallet kommun och näringsliv, och biologer och miljöfolk. Dessutom fick vi se en mycket sällsynt lav, långskägg. Coolt va??

Vi sov över en natt i Sysslebäck och en i Stöllet. Stugorna i Stöllet var rena lyxen jämfört med de sunkiga, döda mygg-prickiga stugorna i Sysslebäck. Fick resans alla myggbett där, fyra stycken. Mediha i klassen fick 68 stycken! Jag är glad att jag hade köpt myggmedel.

Ska skriva en rapport om resan tills på måndag, vilket jag borde ta tag i i morgon. Idag har jag 100 sidor Tyst Hav och två kapitel kurslitteratur att läsa. Onsdag nästa vecka ska vi redovisa ett litet grupparbete vi gjorde idag. Innan den 23 september ska vi ha besökt Värmlands Museum och kollat in utställningen Jag, Herulen, och besvara en massa frågor inför en föreläsning. Förutom detta skolarbete är det flottrace på onsdag som jag inte vill missa, och utflytt av Moa och inflytt av Erik på fredag. Två IKEA-kassar med mina kläder ska packas upp, tvätt ska plockas ner och en ny maskin ska tvättas och hängas. Köket ska dammsugas på mjölbaggar heeeela tiden och jag borde färga håret. Jag ska bli medlem på Carlstad träningscenter i morgon och hoppas på att hinna träna så fort som möjligt. Tur att jag är ledig torsdag och fredag!! På fredag är det som sagt flyttning större delen av dagen, och på kvällen vore det trevligt att följa med kärleken till Arvika och kramas lite. Men det betyder att jag måste ha rapporten färdig innan dess. Vi får se hur det går!

Känner att jag har massa mer att skriva men jag hinner inte nu, får sätta mig i fåtöljen och råläsa i några timmar, och sedan fundera över diskussionsfrågorna vi ska prata om på seminariet i morgon.

Lite bilder får ni i alla fall!

Edit: Grrrrr jävla skitslöa internet eller jävla blogg.se, det går skiiiitsegt att lägga upp bilder! Tre minuter per bild, så det blev inte så många som jag hade velat för jag hinner inte nu. Håll tillgodo så länge.


Glad och spänd inför exkursionen!


Jävligt ekologiska tomater i ett växthus på Torfolk gård.


Här steks det kolbullar.


Höljesdammen, med luckorna stängda.

Tog med mig Eddie in till stan idag efter skolan och deltog i flottbygget inför racet på Klarälven på onsdag. Här kan ni se hur det gick...


Flottbygget ser lovande ut första halvtimmen...



...men efter några timmar såg det ut såhär. Denna vill inte jag åka på!


M: Lite trött


Nu är det söndag och jag är riktigt förbannat trött. Idag har jag varit och shoppat, snart så ekar det på mitt konto igen. Men jag har lyckats att skaffa mig en klänning till bröllopet i september. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en, men idag gjorda jag det. Fantastiskt! Sen blev det lite skor, en jacka, en halsduk och en väska.

Nu ska jag slänga mig i soffan och inte gå därifrån mer idag.

Chip och hej


M: Helg


Tro det eller ej, men jag har nästan haft ett liv den här helgen.
Igår var vi och såg på Magdalena Konefal och idag var det gårdsfest.

Ja det var väl det.

Tack och hej




Magdalena Konefal


M: Ramadan

Det är Ramadan mina vänner.
Detta borde inte påverka mig det minsta, men det gör det.
Jag har inte sovit mer än några timmar dom senaste dagarna.
Varför? .
Jo för att som den goda medmänniska jag är matar jag min pojkar på natten, kl.0230 typ.
Men efter två nätter orkade jag inte mer, tänk att man blir så trött bara för att man går upp en timme på natten.

Idag tog jag lite ledigt och åkte hem till mamma, vi åkte till Globen shoppingcenter och shoppade. Vad shoppades?
Jo:
1 st skor
4 st linnen
1 st tröja
Strumpor
och
Kokböcker: Afrikansk, Persisk och Indisk



Vet inte riktigt hur jag ska orka med det här i en hel månad
men det får väl gå!!

S: Skolstart!

Hinner inte skriva så mycket som jag vill nu, ska hoppa i säng alldeles snart för uppstigning kl 06.00 i morgon. Hela klassen drar på en exkursion i Klarälvdalen i morrn bitti. Vi kommer hem på fredag, med en massa ny kunskap, bättre sammahållning och en massa fina bilder tagna! Åker direkt till Arvika när vi kommer hem på fredagkväll, och då ska jag förhoppningsvis besöka kärleken. Kommer nog vara rätt mör och sleten efter resan!

Utbildnigen verkar kanon, lärarna verkar kanon, klassen är kanon, har varit på nollning idag och det var också kanon! Det enda som inte är kanon är att jag är trött som ett as redan nu, och inte har jag orkat packa klart heller. Ska göra det i morgon för jag arbetar bäst under press. Mat ingår inte i resan så jag har inhandlat två paket nudlar och en kexchoklad. Lugn mamma, vi ska stanna vid någon mataffär på resan så jag kommer inte svälta ihjäl. Myggmedel har jag också köpt, för det ryktas om att det är väldigt mycket mygg och knott där uppe. Gummistövlarna står redo och jag har packat ner mjuka, fula och praktiska kläder. Har inga regnkläder som det är rekommenderat, men min coola Elonjacka får duga för den släpper inte in så mycket regn. Huva har den också.

Nu säger jag godnatt! Lovar att blogga om resan och lägga upp bilder när jag åter är i Karlstad.

M: Sömnproblem

Eftersom helgen varit väldigt oaktiv lider jag nu av insomningsproblem.
Ska till jobbet imorgon, hade varit bra om jag inte var dödstrött.
Men vad gör man.

Fårväl se lite på TV och försöka att tänka på ingenting.
Räkna får har jag hört är populärt får kanske prova det.

God natt på er


S: Hemma!

Känns bra att komma hem! Har varit här i fem timmar men har inte börjat packa upp än, däremot har jag varit på konsum och köpt frukost och disktrasor, druckit en cider, jag har startat diskmaskinen, (den funkar fortfarande!), jag har tvättat en maskin och har en till på gång. Christin har varit här och hälsat på en timme, fick vår extranyckel hit så Erik får en egen. 

Det har flyttat in några snyltgäster i mitt kök medan vi har varit borta. MJÖLBAGGAR!!! I hela skafferi-skåpet! Det kryllade i varenda påse. Tur att mamma och Mårten var här när jag upptäckte det, annars hade jag fått lite lätt panik. Nu är allt i skåpet kastat och jag har dammsugit upp varenda liten en. Ska ringa vaktmästaren i morrn och höra om jag ska göra något mer.

Det är nollning i morrn, har inte bestämt om jag ska gå än. Vi ska på stadsvandring och sen är det speed dating på Pitchers! Låter ganska skoj, får se om jag connectar med någon i klassen så kanske jag går, annars blir jag hemma och kommer i ordning lite mer. Erik kommer ju i morrn oxå, kan kanske vara trevligt för honom om han slipper sitta själv i den nya framtida lägenheten första kvällen.

Lovar att börja lägga upp lite bilder snart igen, så snart jag har packat upp min fina kamera och alla tillhörande sladdar till den. Nu ska jag börja packa upp alla kläder, sen hänga tvätt, ta en dusch och sen försöka sova. Börjar kl 10.15.

Hejs hejs från Gitarrgatan!


S: Fy fan!

Hade jag vetat hur min sista arbetsdag på Richardsons skulle bli hade jag aldrig gått upp ur sängen i morse. Datakrångel deluxe, evighetslånga samtal med supporten, kunder som fick vänta aslänge, inga kvitton eller ordrar kunde skrivas ut. Fick sälja en spis till ett par kunder medan jag hade supporten i ena örat.  Vid ett köp låste sig den jävla skitdatorn och det stod error error error och jag tryckte enter enter enter och ruthelvetet vägrade försvinna. Vi fick inte ordning på datorn alls så jag är himla glad att jag slipper ta tag i det där på måndag. De fyra timmarna var de längsta i mitt liv.

Nu har jag jobbat sedan 15 juni, med undantag tre dagar på festivalen. Ska bli skönt att börja plugga och få lite mer frihet! Har packat ihop på mitt rum hos syster idag, i morgon ska jag städa lite mer och packa alla kläder innan mamsen och Mårten kör mig till Karlstad.

Ikväll har jag varit hos Josefin och bjudit henne och Peter på mat. Jag fick världens godaste tårta! Ska ju börja träna på gym så jag tog tre bitar bara för att ha något att träna bort. Smaskens! Josefin fyller år på måndag så hon fick ett trevånings kakfat i vitt porslin av mig.

Har även dödat en superäcklig lockespindel på mitt rum AKA kontoret. Släppte en resekatalog från hög höjd på honom och han har inte krupit fram än i alla fall. Hade helst dammsugit upp honom men syrran sover så det kunde jag inte. Kommer inte bli kul att behöva lyfta på katalogen i morrn. (Fick en rysning medan jag skrev föregående mening. HATAR spindlar.)

Nu ska jag lyxa till det rejält under min sista natt på Jakobsgatan på ett tag. Jag ska sova på soffan i stället för i tältsängen! Soffan är asskön att sova i. Men i morrn, då ska jag sova i min egen säng!!! Har inte sovit i den sedan 4 juni. 

Hejs hejs  

M: Falskt alarm

Jag blev visst inte så sjuk. Antingen så har jag ett fantastiskt imunförsvar eller så har jag bara tur. Det verkar inte som om jag någonsin blir riktigt sjuk, förutom en släng av maginfluensa för ca 4 år sen så har jag inte varit riktigt sjuk sen jag var fjorton. Imponerande eller hur!!!

Idag följde jag med min mamma in till Gallerinan, hon skulle på spa och jag skulle möta min kollega och några av mina "pojkar". Vi sprang även på syster med tillhörande pojkvän. Jag orkade inte med Gallerian mer än en timme, fruktansvärt vad mycket folk det var där.

Jag undrade vad alla gjorde där, lönen kommer ju på tisdag, det är meningen att alla ska vara fattiga nu (som jag) !!
Då talade min syster om för mig att folk har något som kallas "kredit" och att de på så vis kan handla hur som helst. Själv föredrar jag handla för pengar jag vet att jag har, men man är ju olika.

Efter att jag rymt från Gallerian gick jag till Åhlens bokavdelning. där upptäckte jag att det finns väldigt många böcker som jag vill ha. Men jag är tydligen så skadad av mitt arbete att allt jag ville ha var kok-böcker. Det kan ju aldrig vara nyttigt, eller? Jag tittade på alla böcker i hyllorna och kände mig så som jag annars bara gör i skoaffärer. Vad har hänt med mig??


Inte så kul


 


M: Svininfluensa

Hej mina kära vänner.

Jag vill bara meddela att jag är ganska nära döden just nu.
Vaknade på jobbet idag kl sju och mådde som vanligt, sen under frukosten blev jag helt plötsligt dödssjuk.

Vad kan det vara? Tror ni att jag kommer och dö? Eller är det bara en vanlig lite fånig förskylning??

Ja den som lever får se!

svininfluensa

S: Taggad

Jag har funnit en så himla bra blogg om en tjej som gymtränar! Himla mycket bra tips och vettiga åsikter. Och att kolla in hennes kropp gör mig väldigt sugen på att själv börja träna!

Sofis inspirerande blogg hittar ni här.




Jag är taggad

S: Lite matte

Ska endast sova två nätter till i min ryggdödarsäng!

Ska endast slava tre dagar till på jobbet!!

Flyttar hem om fyra dagar!

Börjar skolan om fem!

Sex
dagar kvar till lön, wiee!!

Och om sju dagar åker jag på an ASROLIG fältkurs!




S: Inte länge kvar nu!

Idag har jag jobbat dag 49 av min 53 arbetsdagar på Richardsons i sommar (obs! Siffran är inte helt tillförlitlig). Bara FYRA dagar kvar nu alltså! Jädrar va gött! Blir ännu göttigare när augustilönen kommer. Man blir inte rik av att jobba i handeln direkt, men nu har jag jobbat tre lördagar och alla vardagar på den här lönen som kommer, till skillnad från en vanlig månad då man jobbar två lördagar och har en ledig vardag. Dessutom kommer en extra fet CSN-utbetalning till veckan! Kan behövas, om inte annat skulle de få kronorna på mitt sparkonto må bra av lite sällskap.
Har också en elräkning på dryga 500 kr och kvarskatt på 854 härliga kronor att betala. Och fältkursen vi ska på nästa vecka skulle vi betala självkostnadspris för, vad nu det innebär. Och så ska ett gymkort införskaffas! Hej då slapp-Sofia! Hej träningsvärk! Kylen och frysen är tömda i lyan så en storhandling är också på sin plats. En varm jacka som det inte står Elon på vore trevligt att ha. Och höstskor. Men det viktigaste först: räkningar, skatt, skolgrejs, gymkort och mat. Kan vara bra att ha lite kosing sparat till saker senare i höst.

Som ni kanske förstått ska Moa flytta ut och Erik ska flytta in. Vet inte hur det kommer bli att bo ihop med en kille, men jag kan ju alltid hoppas att det blir mindre slöande framför dåliga tv-serier, mindre godis och mer plugg. Jag och Moa var hemska på det där godisätandet, men så svällde vi ju upp som två ballonger också. Erik har gett stränga order om att jag inte får baka massa kladdkakor hela tiden.

Bra saker med att bo ihop med Erik:
+ Han får ta bort alla äckliga spindlar, fjärilar och andra hemska kryp om de smiter in i lägenheten. Det gjorde i och för sig Moa också men Erik är längre och når bättre.
+ Han brukar ta en löprunda rätt så ofta så då kan han tvinga mig att hänga på.
+ Han kanske kan laga massa roliga nya maträtter (dock inte så troligt, han är en makaroner och köttbullar-typ)
+ Jag får förhoppningsvis större utrymme i badrumsskåpet
(han är kille, hur stor plats kan en deo och en tandborste ta??)

Nackdelar:
- Greys Anatomy på tv samtidigt som det är nån fotbollsmatch, och bara EN tv. Världskrig?? Slagsmål? Hungerstrejk?
- Jag får nog ta upp det äckliga håret ur avloppet själv för nu kommer jag vara ensam om att ha långt hår.

Fördelar att bo ihop med Moa:
+ Jag fick välja och vraka bland hennes kläder och skor, och jag hade alltid smakråd när jag provade kläder.
+ Hon förstod precis varför jag hade ett ton med krämer för kropp, fötter, ansikte och hår, sprayer, borstar, vax, parfymer, tusen hårsnoddar, hårnålar, plattång, hårfön, volymtång, locktång osv osv. Inte säker på att Erik förstår lika bra.
+ Hon tog gladeligen hand om både hennes och min tvätt. Hon manglade mina lakan. MANGLADE dem alltså. Sånt som farmor gör!
+ Jag kunde gå runt naken.
+ Hon var en hejjare på att städa badrummet. Toalettstolen städade hon utvändigt med tops!
+ Tjejsnack.

Det kommer nog gå bra det här! Kommer sakna Moa såklart. Men hon kommer och hälsar på den 4 september för att flytta ut sina saker, och den 12 september tror jag det var för att närvara vid Thereses bröllop. Och tröttnar hon på jobbandet är hon alltid välkommen tillbaks! =)



Kära universitet, på måndag ses vi igen!

M: Kära läsare

Hej

Har ni saknat mig?
Jag hoppas det.
Min sommar har inte varit så spännande, jag har bara jobbat och jobbat och jobbat.

Idag är jag tillbaka i Karlstad och packar, för er som missat det så ska jag flytta till Stockholm och göra kometkarriär på Attendo.

Jag ska alltså lämna min lilla Sofia i Karlstad, hoppas bara att hennes nya sambo är lika snäll mot henne som jag...

Packningen har gått sådär, jag är så trött så allt går såååå trööögt. Nu har jag gett upp för dagen och ser på Dirty Dancing istället.

Nu kom Christin in, så nu ska här umgås...

Ha't så bra så länge

                                  

S: Tupperware

Idag har jag varit på Tupperwareparty hos min kusin, och ätit hemgjorda smörgåstårtor, inte bara en sort utan två olika. Dessutom hade hon bakat brödet helt själv. Och två olika sorters supersmaskiga kakor. Jag är mätt!!
För er som inte varit på tupperwareparty kan jag tala om att det ooohh!:as och aaaahh!:as hejvilt när det visas den ena revolutionerande prylen efter den andra. Man får ett otroligt starkt habegär och känner sig helt övertygad om att livet kommer bli liiite, liiite bättre efter ett köp.

Så även idag... 808 kr har jag spenderat på en skål, ett set med burkar till frysen och tadadatamtamtamtaaa!!!: min nya favvis chrisper 2,0! Det är en bunke med lock och ett litet galler i botten som gör att sallad håller sig upp till två veckor (!!) i kylen i stället för de 10 minuter som det håller sig krispigt och fräscht när jag förvarar sallad. Dessutom (här kommer det bästa!!!) så kan man lägga nyplockade hallon i och stänga locket i 15 min och vips när man öppnar locket har eventuella maskar som bott och kalasat i hallonen krypit ur bären och sätt sig på undersidan locket. Magiskt!!! Och inte bara det, man kan vända UPP OCH NER på hela bunken och använda den som ostkupa! Vad tror ni detta köksmirakel kostade? Hörde jag 1000 kr?? Hörde jag 3000??? Nixpix, endast 199 kr på rea i en utgående färg! Är det inte fantastikskt!! Blir helt till mig när jag tänker på denna skål som jag inte förstår hur jag klarat mig utan hela mitt liv.

På grund av typ tre timmars för lite sömn i natt har jag huvudvärk och är jävligt trött. Så därför kastar jag in handduken redan nu vid halv elva och lägger mig i min ryggdödande tältsäng.

Hejs hejs



(Sorry för att det inte är några bilder, har inte tagit några kort på en evighet)

S: Samboproblem

Chattade med Moa förut, och hon har fått lite andra tankar gällande fortsatt plugg i höst. Hon trivs så himla bra på sitt jobb så helst skulle hon vilja fortsätta jobba där. Känns trist för mig, men jag förstår henne. Anledningen till att vi båda började plugga är ju att vi vill få jobb som vi trivs med och som vi finner meningsfullt, och har hon nu hittat ett utan att behöva låna pengar från CSN varje månad i tre och ett halvt år är ju det kanoners. Det är väl dock inte spikat än, men jag märke på henne att hon helst ville bli kvar i Stockholm. Hon skulle prata med chefen och mamsen så får jag mer info i morgon. Fortsätter hon att plugga blir jag glad för min skull, beslutar hon sig för att fortsätta jobba blir jag glad för hennes skull!

Så vad som händer med mitt boende i höst vet jag inte än, men om inte Moa ska bo med mig måste jag få en annan sambo för jag har såklart inte råd med hyran på 5465 kr själv. Inte vill jag flytta till en egen lägenhet heller, dels för att det är dyrare att bo i en etta än att dela en trea, och jag gillar att ha lite mer ytor att röra mig på. Inte bara för min skull, utan även för Eddie. Dessutom är jag rätt trött på att bo själv efter att ha gjort det i fyra år. Jag trivs med att ha nån hos mig för sällskapets skull och för att allt blir mycket roligare när man är två. Bara en sån sak som att laga mat! Lagade nästan aldrig mat när jag bodde själv, utan det blev alltid nåt snabbt och lätt på kvällen, typ knäckebröd bara så att jag klarade mig till dagen efter så jag kunde äta frukost och lunch på jobbet. Och att städa är ju bara fööör tråkigt men när man är två går ju faktiskt an.
Den svåra grejen är ju att hitta någon som jag trivs ihop med, för jag kan ju inte bo ihop med någon som jag inte klaffar med. Det ska vara en tjej som inte är allergisk och som gillar hundar, eller i alla fall min Eddie!

Även om jag får en ny sambo rätt så snabbt kommer det kännas tomt och ödsligt att bo i lägenheten själv fram tills dess. Jag har en tendens att jaga upp mig själv ibland och vi bor ju i markplan så det finns många fönster jag kan inbilla mig att någon tittar in igenom! Tur att jag har en redig vakthund som morrar och skäller så fort han hör minsta ljud. Och så ska jag lära mig att låsa dörren, något vi varit rätt dåliga på både jag och Moa. Nu är jag rätt säker på att det inte är värre att bo på Kronoparken än någon annanstans i Karlstad, det är mest min fantasi som spökar och det gör den nog vart jag än bor. Dessutom ska jag ju börja gymma och bli stark som en oxe, så eventuella inkräktare kan förvänta sig en rejäl spark i skrevet!

Nu ska jag krypa ner i sängen, har haft huvudvärk hela dagen och det blev värre nu på kvällen. Trots två treo har det inte gått över än. I morgon väntar en ny härlig arbetsdag! Stackars Janne kommer tillbaks från semestern, tror han fick tre regnfria semesterdagar i år jämfört med bara två i fjol. Och chefen börjar också jobba i morrn, vilket betyder att jag nu slipper leka att jag är chef och sköta alla beställningar och pappersjobb. Jobbar bara fem dagar till veckan, skönt!

Natti natti


Jag och Moa
(Få inte dåligt samvete nu Moa, bara för att jag vältrar mig i minnen om vår tid som sambos!)

S: Lördagkväll

Ikväll har det varit singstarfest här hemma, med Annas nya trådlösa mikrofoner. De funkade klockrent! Vet inte om Erik någonsin fått så mycket beröm som han fick idag för sin sångröst. Det är inte alltid han vinner sin låtar, men han har ju lätt den bästa sångrösten. Det är alltid lika kul att höra honom sjunga!
Jag har hållit mig nykter idag och struntade i att bli med på bryggan när de andra gick dit. Har längtat hela veckan efter den här söndagen! Det ska bli så skönt att sova ut och vakna pigg och utvilad, och inte vara det minsta bakfull. En fylla lockade alltså inte särskilt idag. Inte Olssons Brygga heller för den delen. Samma grej varje helg. Och sist jag var där var jag aspackad. Inte bra.
Drack vin utblandat med hallonjuice hela kvällen, för sällskaps skull. Hade jag inte druckit något hade det blivit en massa diskussioner och en massa "men kom igen nu, drick! Du kan få en öl av mig!" men genom att ha ett vinglas hela kvällen slapp jag tjatet. Är garanterat likdan själv när jag dricker och någon annan är nykter. Inte lite jobbigt att höra på! Nu har jag röjt upp det västa efter festen och ska lägga mig och läsa, en lyx jag alltför sällan hinner unna mig nu eftersom jag är uppe för länge på kvällarna.

Kära syster fyller 26 år i morgon så släkten kommer vid fyra. 26 år!! Herregud, hon är ju snart 30! Vilket betyder att jag själv fyller 25 nästa år och sen vips är jag själv 30. Aj aj!
Innan kalaset ska jag träffa Josefin, blir kanske en promenad med Eddie dit. Och på måndag eller tisdag ska jag äntligen få kramas lite igen! Killen i fråga gillar inte att bli bloggad om. Alls. Inte ens om jag skriver bra saker. Vilket är synd, för det hade funnits en hel massa att skriva! =)

Nu ska jag gå en sista tur med Eddie, sedan blir det sängen med en bok.

Natti


VF-pannband, check. Pilotglasögon, check!

S: Trööött

På fredagkvällar blir jag alltid astrött! Musten går liksom ur mig när jobbveckan är avklarad. Nu är det ju inte helg riktigt än eftersom jag jobbar i morrn, men nästan. Sov inte riktigt lika bra som jag brukar i natt, men det var jag inte ensam om! Önskar bara jag hade fått sova ut i morrn men det får vänta tills på söndag. Nästa helg är jag ledig!!! Woho!!

Kvällen har bestått i den obligatoriska fredagstacosen med Anna och Kristian, och så har vi sett senaste Harry Potter-filmen. Den var mörkare än de tidigare Harry-filmerna, och det kändes lite som ett förspel inför nästa film för det hände inte så överdrivet mycket. Men sevärd var den. Harry, Hermoine och Ron börjar växa upp vilket ger utrymme för lite nya intriger.

Har inte nåt av värde att skriva om märker jag. Nu blir det sängen, guuuud va gött.

Hejs hejs

RSS 2.0