Okej okej..!

Nu är LCHF-dieten officiellt avslutad, för den här gången i alla fall. Blir dyrt att handla massa nya grejer varje dag. Nu ska vi köra med ÄUDSRFH (Ät Upp Det Som Redan Finns Hemma-dieten) tills vi får studiemedel igen. Vi har ju skafferiet fullt med perfekt studentmat (nudlar, soppor, makaroner).

Medan vi ätit LCHF  har vi hållt oss mätta längre och inte blivit sådär slöa efter maten, inte heller sötsugna efter en timme. Vi var lite darriga första dagarna, och hade hjärtklappning (jag) och huvudvärk (Moa) men det gick över så den här veckan har vi mått prima! Har även haft energi av aldrig skådat slag en av dessa dagar. Det har Moa också haft en dag. Tyvärr var det inte samma dag! Annars hade vi sprungit Kronoparken runt!
Kommer fortsätta äta fet-yoghurt till frukost, då jag står mig mycket längre på en portion sånt än på t ex två smörgåsar. Och försöka minska på kolhydraterna även i fortsättningen. Alltid äta fullkornsris, fullkornspasta, bulgur och cous cous och sånt. Minska på potatisen. Och minska på godiset!!

I morrn alltså, idag firar vi vår nya diet med pytte-små-mini choklad-kladdkakemuffins. Jädrar va gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0