Förberedelser inför vårt nya liv!

Nu har vi varit och handlat det nödvändigaste inför starten av vår nya diet i morgon. För den nätta summan av 320 kr fick vi lika mycket fett i korgen som vi ätit på fyra månader, tillsammans. Så här ser den inhandlade matkassen ut (vi har lagt till lite av det tillåtna som vi redan hade hemma. Annars hade det sett billigt ut med 320 spänn för allt detta, och är det nåt som Konsum på Kronoparken INTE är så är det en billig affär)

Detta är de saker vi får äta. Märk väl den feta grädden, fet-creme fraichen, fet-yoghurten, smöret, oljan och majonnäsen.

Vi får alltså äta allt som är fett och allt som innehåller proteiner. T ex smör, grädde, majonnäs, creme fraiche, oljor, ägg i alla de former, kyckling (med skinn helst), kött (med fettet kvar), fisk (helst fet fisk som lax och makrill), naturell yoghurt med helst 10% fett, ostar av alla slag (brie, philadelphia, mozzarella, marcarpone, gräddost), oliver och selleri. Vårt enda tillåtna fruktliknande livsmedel är hallon.


Kolhydrater. Får. Vi. Inte. Äta. Alls.

Detta får vi inte äta - vi kan alltså säga bye bye till vårt skafferi för vi får inte äta något av det som finns där. Som ni ser är det socker, spannmål, ris, pasta, chips, oboy (snyft) bröd, lättmjölk (röd mjölk går bra i måttliga mängder, fast helst inte alls). Lättyoghurt, nix. Bananer? Nej, alldeles för mycket socker. Inte heller äpple. Eler någon fruktjuice alls, då det innehåller för mycket kolhydrater. Potatis och andra under-jord-grönsaker är förbjudet. Inte margarin då det är nåt kemiskt som inte är bra och inget som heter light. Det enda vi får dricka är vatten, kaffe och te. Självklart utan socker.

Kommentarer
Postat av: Annapajen

Haha, det kommer bli spännande detta =)

2009-02-01 @ 21:17:47
Postat av: Sofia

Hehe ja jag känner på mig det jag med! =)

2009-02-01 @ 23:50:27
URL: http://sofiaochmoa.blogg.se/
Postat av: Eddie senior

Hmmmmm.....

2009-02-02 @ 08:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0