S: Ensam hemma

Just nu roar sig Anna, Kristian och Jonas i den kungliga huvudstaden. Vad gör jag då, undrar ni såklart? Det ska jag berätta! Åt lite mat när jag kom hem, duschade och tog på mig pyjamas och har sedan dess suttit i soffan och glott på högkvalitativ underhållning i form av Gordon Ramsays Kitchen Nightmares och Bachelorette. Känns himla skönt att vara lite ensam faktiskt, dagarna går i ett just nu med tidiga mornar, mycket strul på jobbet och sedan socialiserande med en crazy Jonas på kvällarna. Kommer aldrig i säng förrän efter tolv. Nu är det helt tyst här! Najs. Blir en tidig kväll, snodde en bok hos mamma som jag längtar efter att börja läsa, Svek av Karin Alvtegen. Så får det bli, först en sista promenad med Eddie, sedan sängen och läsa lite innan jag somnar. I morrn ska jag gå upp ännu tidigare än jag brukar! Ska klippa mig klockan nio så jag måste gå hemifrån lite efter åtta så jag hinner lämna Eddie hos mamma först. Mitt hår är i stort behov av klippning, har ju klippt luggen själv med en böjd nagelsax och topparna börjar bli rejält risiga.

Hade tänkt att jag kanske skulle få sällskap nån av kvällarna den här veckan, ringde till den knepiga killen eftersom han är inkapabel att sms:a. Tror ni han svarade då? Nix! Han ser att jag ringt, och vill han träffa mig får han höra av sig. Jag tänker inte krusa! Sånt gör jag bara när jag är tillfälligt sinnessvag, vilket enbart sker efter några vinglas.

I morrn ska jag klippa gräs hos mamsen efter jobbet, om det inte regnar. På arbetstid ska jag ringa och skälla på AGA för att de inte skickat kolsyrepatroner som de lovat, samt försöka få chefen att beställa reservdelar. Tänkte göra det själv igår redan, men det gick inge vidare. Första beställningen: ett batteri som utgått. Andra beställnigen: en strömställare till en spis, men chefen hade skrivit upp helt fel nummer så det sket sig. Tredje beställningen: En inloppsventil till en diskmaskin men jag fann inte den jäveln på sprängskissen. Mitt tålamod är begränsat så jag gav upp. Vet ni vad jag sålt idag förresten!! En förbränningstoalett! En som eldar upp bajset efter toabesöket! Pris: 32 000 kr!! Det var en gammal norrman som kollade på den, och jag gick dit. Han beklagade sig över att toaletten var så mycket dyrare här än hemma i Norge.
"Jaha. Så kan det vara", sa jag. Tänkte inte ödsla nån värre tid på den diskussionen. Jag blir bara irriterad när norrmännen klagar över hur mycket dyrare det är med vitvaror i Sverige än i Norge. Jaha? Och? Åk hem till ert eget jävla land och köp då! brukar jag inte säga. Men jag tänker det! "Denne är mye billigere hjemme!" säger de och tittar uppfordrande på en, som om jag skulle säga JAHA!!! MEN DÅ FÅR JAG VÄL GÅ NER NÅGRA TUSEN PÅ PRISET, ALLT FÖR NORRMÄNNEN!! Vad tror de egentligen?? Men åter till den gamle norrmannen.
"Men det får bli så då", sa han.
"Ursäkta, vad sa du??" sa jag.
"Ja jag tar den. Men jag vill inte ha nån kartong!"
Det är roligt när sånt händer! När man inte tror att det blir någon affär, men så blir det det ändå.

Nej, nu gnäller Eddie vid dörren. Dags att gå ut. Bjuder på en bild från festivalenockså:


Vi har ett love/hate relationship jag och Mr Canada.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0