IKEA!!!

Har inte blivit så mycket bloggat idag. Mamsen och Mårten kom på besök idag, så efter en fika drog vi iväg till IKEA. Där handlades det nyttiga grejer, för att vi ska komma i ordning lite mer. Lastade mammas lilla Ford Escort smockfull med grejer, så jag och Moa fick dela på ett säte i bilen. Tur att det är nära hem! Köpte pizza och slötittade lite på andra chansen. Mamma och Mårten åkte hem innan det var slut, och så fort de åkte stängde vi av. Sååå bra var det inte.

Fick klagomål från min syster på förra inlägget, för att det inte var några bilder. Så nu blir det en hel massa, som kompensation.


Fick äntligen byta den defekta duschdraperistången, så nu fick vi upp draperiet. Har även köpt en ny hyll-grej att ha i badrummet, en som rymmer alla våra sprayer, krämer, burkar, hårborstar, snoddar, kammar och diverse andra nödvändigheter. Köpte bara två korgar pga av bristande ekonomi, men ska inhandla två till nästa månad.
 

Har köpt en rislampa så nu har jag mer än 25 watts ljus i mitt sovrum!!



Vi köpte även två ramar till affischerna som vi beställt. Fattade inte riktigt hur stort 70 x 100 cm var förrän vi såg dem. De är ju GIGANTISKA!!



Ganska kass bild men den förställer i alla fall en spegel som vi köpt. Gött att äntligen få se sig i helfigur när man ska fixa till sig. Nu ska vi bara få upp skiten på väggen också. Det är gipsvägg så man måste plugga och grejer, och det har jag aldrig gjort.



Fann en skiiiiitfin väggdekoration som man klistrar upp direkt på väggen. Håller på att sätta upp denna nu, och ni ska få se resultatet så fort det är klart. Känner på mig att det kommer bli hur fint som helst!



Mamsen i soffan. Hon och Mårten var så snälla att de betalade en del av våra IKEA-grejer. Och bjöd på pizza, dricka, semlor, biskvier och kakor. Tack så mycket, ni är för snälla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0