S: Spotify!

Har haft Spotify i flera månader men inte använt det nämnvärt. På min winamp har jag ju alla låtar jag tycker om. Vill jag ha en ny låt går jag in på limewire och laddar ner *host host*. Men det är ju faktiskt olagligt, eller ja, det har det ju varit länge men nu finns det ju faktiskt en mikroskopisk risk att åka fast. Och sen ska låtarna flyttas till rätt mapp och döpas om så att alla har artist och titel efter mitt system (stor bokstav på alla ord utom of, och mellanslag - bindestreck - mellanslag mellan låtnamnet och artisten).
Så igår slog jag ihjäl nån timme på att söka efter alla mina favvislåtar och lägga dem i en spelningslista. Så nu är det Spotify som ska användas. Mycket smidigare än winamp!

Om nån vill ta del av min lista av Sofiamusik tror jag ni kan få den genom att klicka på den här länken.

(   Anna, du kan väl spara ner den på din dator så jag har min musik där i sommar! =)   )




Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja precis.. =) Bara det kom lite värme snart.. Är ju ganska kallt fortfarande. Hur länge går du i skola då? Gött å ha nått att göra. =)

2009-05-06 @ 20:47:43
URL: http://sofiaericsons.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh herregud.. Det var inte dåligt det =) Tycker dom här 8 veckorna nere på ANC har varit väldigt mycket. Fast iofs så tycker jag ju det inte är så jätteintressant då =)

2009-05-06 @ 21:41:40
URL: http://sofiaericsons.blogg.se/
Postat av: Sofias mamma

Hade gärna lyssnat, men det är inte bara att "klicka" inte, hmmm??

2009-05-06 @ 21:47:49
URL: http://sofiaochmoa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Nej mamma man måste ha spotify först och det har inte du. Du klarar dig nog fint med youtube, sen tror jag inte du skulle gilla mer än ett par låtar på listan.

2009-05-06 @ 22:10:48
URL: http://sofiaochmoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0